am intalnit o problema cu un iphone 3GS. Totul merge bine, cu castile. Se aude bine, microfon, telecomanda tot. Dar cand scot castile din el, se comporta ca si cum ar fi inauntru. Adica atunci cand apas pe tastele de volum, imi apare ca se modifica sonorul de la casti(ele fiind scoase), si nu se aude la difuzor.
Am incercat un restart, m-am uitat dupa luminita rosie in mufa de casti(ca la macbook-uri), nimic.
Ca sa nu mai deschid un topic nou, am intrat in posesia mult asteptatului iPhone 4 never-locked v OS 4.2.1 dar surpriza, volumul castilor este cu mult redus adica la maxim abia se aude fata de celalate iPhoane! pare a fi un defect pentru nivelul maxim al volumului (comparativ cu celalat iPhone sau iPod este undeva la mai putin de jumatate ! am schimbat cu alte casti apple de la vechiul iPhone dar la fel, am pus castile de studio astea se aud ceva mai tare…sunt tare dezamagit. Puteti sa ma ajutati ? multumesc anticipat!
inca ceva, exista diferente de impedanta intre castile de iPhone 4 si restul castilor de la celelate iPhoane?
biga - 27 Ianuarie 2011 07:47 PM
Ca sa nu mai deschid un topic nou, am intrat in posesia mult asteptatului iPhone 4 never-locked v OS 4.2.1 dar surpriza, volumul castilor este cu mult redus adica la maxim abia se aude fata de celalate iPhoane! pare a fi un defect pentru nivelul maxim al volumului (comparativ cu celalat iPhone sau iPod este undeva la mai putin de jumatate ! am schimbat cu alte casti apple de la vechiul iPhone dar la fel, am pus castile de studio astea se aud ceva mai tare…sunt tare dezamagit. Puteti sa ma ajutati ? multumesc anticipat!
Si la mine volumul maxim (umblat in setari si scos orice sound check si limitare) e mai mic fata de 3GS-ul pe care l-am avut. Folosesc casti Sennheiser CX 500, deci nu orice junk. Pus aceasi melodie pe iPad si se simte diferenta. Nu e foarte mare dar e, mai ales ca urechile mele sunt sensibile la schimbarile astea.
Eh…guvernul francez este foarte grijuliu chipurile sa ii protejeze din start asa au in multe domenii de activitate sa se justifice gramezile de taxe ...ca si ei au destule!
am intalnit o problema cu un iphone 3GS. Totul merge bine, cu castile. Se aude bine, microfon, telecomanda tot. Dar cand scot castile din el, se comporta ca si cum ar fi inauntru. Adica atunci cand apas pe tastele de volum, imi apare ca se modifica sonorul de la casti(ele fiind scoase), si nu se aude la difuzor.
Am incercat un restart, m-am uitat dupa luminita rosie in mufa de casti(ca la macbook-uri), nimic.
Aveti vreo idee?
Iphoneul este jailbreak in 4.1
merci
Am avut exact aceeasi problema, tot pe 3Gs.
Am luat un betisor de urechi, l-am inmuiat f putin in spirt, si “am frecat in gaurica”.
Mi-a luat ceva, stiu ca dupa ce am facut mufa sa mearga din nou, am bagat castile si apoi iar facea faza asta.