POTI PUNE PE UN Ipod NANO, NU ULTIMA GENERATIE PENULTIMA, FILME SI SA TE UITI LA ELE???????
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 05.12.05

id mess: paligabucur

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

poti pune pe absolut care nano vrei tu filme, nu le poti vedea insa, doar pe video, cel mare smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Bai eu citisem undeva ca ar merge instalat iPod Linux pe Nano si merg mai toate filmele. am vazut chiar un filmuletz pe Youtube. Si meniul de la Linuxul ala arata misto.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Merge pus acel Linux. Problema este ca in kitul respectiv, ar trebui livrata si o lupa de ceasornicarie. Eventual in “format” panoramic. Ma intreb cine e masochistul care vrea sa “vada” filme pe display-ul Nano !??!?! Personal, am incercat figura pe un iPod Video. Cateva incercari chiar. In afara faptului ca filmele trebuiesc convertite/rippuite in format MPEG4, sincer dupa nu mai mult de 20-30 minute, simteam ca am nisip pe ochi. Asa…un clip video de 5minute ... merita sa te dai mare cu el. In rest, merita doar sa cumperi cablul adaptor sa ii ciplezi iesirea la TV. Mai ramane minusul cu timpul pierdut pt conversii. Cand vom putea si noi romanii, sa cumparam continut media cu iTunes, acest inconvenient va disparea. Pana atunci ... ramane clasicul si deja ieftinul DVD player.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

de cumparat nu poti dar pe ipod video poti pune trailerele filmelor luate cu itunes si unele podcasturi care mai fac ziua sa treaca…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

bai.. sincer dupa ce m-am jucat cu iPodul lui Amenono un pic nu mi s-a parut o super chestie sa vezi filme pe iPod (cu toate ca filmuletele mici gen Youtube… ar fi perfecte pentru amuzament) insa… faza cu fotografiile (ma refer la adaptorul USB pentru camere digitale) mi se pare geniala. Stim cu totii cat de naspa e sa ramai fara spatiu pe card la aparatul foto.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asta merge si la iPodurile generatie 4 (Photo).