Atunci cand am organizat intalnirea nationala de la Sibiu, in 2009, o tipa de la Apcom mi-a trimis un mail, in care se arata foarte interesata. I-am raspuns, i-am dat cateva detalii, dar dupa aia, vorba lui Sergiu, cu-cu. Si nu era vorba de nici un sprijin din partea lor. Doar de participare.
Să-ți trăiască jucăria.
...
Magazine în București sunt cel iStyle de la piața Națiunilor Unite (ocolești blocul ăla în construcție prin stânga și e o ușă cu sonerie) și pară mai era unul într-un mall din afara Bucureștiului.
Mai exista un magazin al unui reseller, iDeea, in mall-ul Plazza Romania din Drumul Taberei
Atunci cand am organizat intalnirea nationala de la Sibiu, in 2009, o tipa de la Apcom mi-a trimis un mail, in care se arata foarte interesata. I-am raspuns, i-am dat cateva detalii, dar dupa aia, vorba lui Sergiu, cu-cu. Si nu era vorba de nici un sprijin din partea lor. Doar de participare.
Ghici ce tocmai mi-a șoptit pe PM o păsărică. Mică-mică.
Cum că alde IRIS/Apcom au luat de-a lungul timpului pozele de la întâlnirile macuser (știți voi, întâlnirile macuser alea organizate de macuseri pe banii macuserilor) și au făcut colaje frumoase și le-au prezentat la Apple ca fiind organizate de ei, pe banii lor.
Ghici ce tocmai mi-a șoptit pe PM o păsărică. Mică-mică.
Cum că alde IRIS/Apcom au luat de-a lungul timpului pozele de la întâlnirile macuser (știți voi, întâlnirile macuser alea organizate de macuseri pe banii macuserilor) și au făcut colaje frumoase și le-au prezentat la Apple ca fiind organizate de ei, pe banii lor.
Bine ne-am aranjat. Și ...ți și cu banii luați.
Băi, eu fac scandal. Mutra mea e privată. Dacă e așa cum zici tu, nu am chef ca nenaa Jobs și cu ăia de la Apple să se holbeze la pifometrul meu. Poate că aveam pizza între dinți.
Alex Toderașcu: deci țiganii care cumpărau dimineața toată marfa de la țăranii producători care veneau în piața Obor și apoi o revindeau la tarabe cu 100% adaos sunt bișnițari iar ăștia care-și vând mac-urile unul-altuia și își pun adaosuri peste adaosuri și ne tratează și ca pe ultimii oameni sunt “economie de piață” ?
De ce nu avem cifră de afaceri la vânzări Apple în România ? Pentru că mai toți macuserii cumpără mac-urile din afară la prețuri mai mici. Doar cei care trebuie să le cumpere pe firmă le iau din România la preturile astea.
De ce nu avem promovare pentru produse Apple ? Nu-s bani oare ? Celelalte țări europene care vând Apple fără adausuri de astea porcești de unde au bani ? Ce face Apcomul cu banii câștigați ? Să va zic eu ce face:
La întâlnirea națională Macuser de anul ăsta (februarie 2010) cei de la Apcom au promis că:
- Vin și ei
- Il ajută pe Kata4 cu tot hardware-ul necesar pentru prezentările care le-au făcut
- Dau și un iPod pentru tombolă.
Rezultatul ? Cu-cu. Nu au venit și nu au mai răspuns la e-mail și la telefon când a fost întâlnirea.
Las-o încolo de treabă.
Ușor cu mac-ul pe scări că eu sunt de partea astalaltă a voastră. Bineînțeles că nici mie nu-mi convin prețurile mai ales că eu am fost “obligat” să iau de aici din motivul expus de tine: l-am luat pe firmă.
Eu doar am încercat să-i explic omului cum e cu Consiliul Concurenței și de ce nu o să facă statul român nimic. Promovare pentru produsele Apple nu se face deoarece se consideră, probabil, că veniturile celor implicați sunt ok. De fapt, se face un pic de promovare pe radio Guerilla si o plătește iStyle. Dar e mult prea puțin.
Nici eu nu înțeleg de ce nu se face o promovare agresivă pe TV, în reviste sau ziare însă asta e. Probabil jucătorii importanți de pe piață tot nu au ajuns la un consens. Așa cum nu s-au înțeles nici în cazul localizării sistemului de operare.