GPS iGo 10
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.12.10

Sunt posesorul unui iPhone 3G S 16Gb, cumparat cu abonament de la un operator de telefonie din Romania. De curand am instalat aplicatia GPS pt. navigare iGo 10, cumparata prin Apps Store. Totul este OK, functioneaza bine, dar am o “mica problema”, si anume: ghidarea vocala functioneaza numai prin casti, ceea ce este un inconvenient, cablul fiind scurt, iar iPhone-ul trebuie sa stea pe bord… Exista vreo posibilitate (setare) ca sa se auda prin difuzorul iPhone? Daca nu, exista vreun dispozitiv special (gen dock, sau car-kit) care sa permita acest lucru? Doar cu castile este cam neplacut…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

iGO 10?
Eu am “iGO My way 2010 v1.3.1”.
Ghidarea vocală e prin difuzor. Dacă conectezi căștile este dezactivat difuzorul.
Scoate căștile din telefon și dă volumul aproape de maxim.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.12.10

Asta n-am incercat-o, dar am crezut ca volumul este la maxim, ca intotdeauna la mine… Maine o voi proba!
Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08

nu stiu daca s-a reparat la ultima versiune, dar la una dintre versiunile anterioare nu schimva volumul pentru ghidarea vocala. trebuia sa o pui pe ioana sa vorbeasca si in timp ce vorbea sa te apuci sa schimbi volumul.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Poți să dai un clic pe hartă și în pagina cu meniul rapid poți să schimbi volumul.

Semnătură