cum aranjez paginile de stanga si de dreapta ale unui pdf in preview?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Am urmatoarea problema:
un document de vreo 10 pagini, pe care trebuie sa il vad in Preview, cu facing pages. Pana acum, totul e ok: view - pdf display - two pages (continuous).
DAR, documentul pe care vreau sa il vad eu este un extras dintr-o revista si incepe cu pagina 10. Cum fac ca preview sa mi-l arate ca pagina DE DREAPTA? Pentru ca mi-l arata ca pagina DE STANGA…
Adobe Reader mi-l arata bine, dar nu pot face adnotari pe document in el. Deci am nevoie musai sa fac asta in Preview.
Se poate sa fie ceva usor ce mie imi scapa acum? Nu cred…, desi sper.
Mersi

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

LATER EDIT - mersi Eugen M.!!!

Am urmatoarea problema:
un document de vreo 10 pagini, pe care trebuie sa il vad in Preview, cu facing pages. Pana acum, totul e ok: view - pdf display - two pages (continuous).
DAR, documentul pe care vreau sa il vad eu este un extras dintr-o revista si incepe cu pagina 10. Cum fac ca preview sa imi arate pagina 10 ca pagina DE STANGA? Pentru ca mi-l arata ca pagina DE DREAPTA…
Adobe Reader mi-l arata bine, dar nu pot face adnotari pe document in el. Deci am nevoie musai sa fac asta in Preview.
Se poate sa fie ceva usor ce mie imi scapa acum? Nu cred…, desi sper.
Mersi

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

păi nu cred că e greu
inserezi o pagină la începutul documentului, apoi faci adnotările

de ce să nu meargă la tine?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Nu e greu sa inserez. Dar credeam ca exista o optiune by default care sa le arate ca lumea.
Mersi

Semnătură 

Batman foloseste Mac