Astazi am dat jos Bumper-ul ca sa curat telefonul ca s-a adunat praf. Banda de metal e putin “stearsa” in colt. Telefonul are o saptamana si ceva, a stat fara bumper cateva zile dar inainte de Bumper a avut alta husa.
M-am documentat putin si vad ca toata lumea se plange ca acest Bumper zgarie telefonul si nu ofera protectie. Pacat…
Telefonul vostru s-a zgariat de la Bumper? S-a spart cu Bumper-ul pe el ? (Si de ce nu, fac si un Poll) Atentie, vorbim de Bumper-ul original de la Apple
[ Modificat: 08 Noiembrie 2011 06:29 PM de Administrator ]
mi-am luat iphone 4 din prima zi de cand a iesit, si bumper de cand a aparut faza cu el gratis din cauza la antenagate. L-am purtat tot timpul, deci de mai bine de 3 luni.
Weekendul asta l-am scos, si am vazut ca e zgariat metalul iphone-ului peste tot. Mai ales in colturi si in partea de sus.
acuma daca tot ai pus bumper tine-l pana la capat si n-o sa te mai deranjeze zgarieturile. eu prefer sa am grija de el, doar cand plec la drum iau husa primita de la apple care-mi protejeaza spatele si eventual si fata daca cade pe plan drept.
Ei și dacă nu-i pui husă ce? Dacă se zgîrie nițel ce? Îi aduce un plus de personalitate, vorba lui huk. Nu zic că n-am grijă de el dar n-o să-l țin împachetat în spume. Am un 2G de trei ani care n-a văzut huse sau folii nici o secundă și arată binișor. Ăsta 4 ar trebuie să fie mai rezistent decît ăla, nu?
iPhone 4 nu e rezistent. E cel mai sensibil iPhone.
Nu ma deranjeaza zgarieturile cat timp cat timp sunt “facute” de mine, daca mi-l zgarie un prieten sau o HUSA atunci ma enervez
Recunpsc ca nu m-am confruntat cu celebra antennagate. Dar pt protectie mi se pare cea mai buna varianta aplicarea de folie Gelaskin. M-a costat 19usd cu tot cu transport si nu mai am nici o problema cu zgarieturile.