Am si eu Bumper la al meu iPhone 4 si mi`a zgariat toata partea metalica.. :(( Acum am aplicat folie AlienSurface fullbody dar problema e ca strica ceea ce imi place cel mai mult la iPhone`ul asta si anume display`ul, e ca si cum as avea o pelicula de apa pe display tot timpul..
Am si eu Bumper la al meu iPhone 4 si mi`a zgariat toata partea metalica.. :(( Acum am aplicat folie AlienSurface fullbody dar problema e ca strica ceea ce imi place cel mai mult la iPhone`ul asta si anume display`ul, e ca si cum as avea o pelicula de apa pe display tot timpul..
dar macar este protejat 100%.
Alien Surface este de o calitate superioara.
Bumper-ul meu s-a largit , am citit acum 1 an cand vroiam sa pun husa de la 2G pe 3GS ca daca fierbi o husa din cauciuc nu o sa mai fie asa larga, nu stiu daca e adevarata chestia, nu am incercat-o.
Vreau acum sa fierb bumper-ul dar nu stiu daca o sa aiba ceva efect ca bumper-ul e si din plastic. Ce ziceti ?
Acuma serios, bumperul e facut din doua tipuri de plastic, unul mai rigid pe centru si unul mai flexibil pe margine.
S-ar putea sa nu reactioneze la fel si sa se desprinda.
Dar suntem tare curiosi sa ne spui cum a iesit :D
Buna la toata lumea. Mi-am luat de curand un iPhone 4s si ma gandesc sa cumpar un bumper de la Apple. Am citit pe internet ca bumper-ul ar zgaria banda de metal de pe iPhone 4/4s. Este adevarat? Astept raspunsuri de la cei care au folosit sau folosesc.
hai mah… o bucata moale de cauciuc zgarie un otel de inalta calitate.
si daca il zgarie, cand o sa scoti bumperul (niciodata) o sa se vada atat de rau ca o sa-ti fie rusine sa mai vorbesti la telefon pe strada.
nu stiu acum ce o sa protejeze… asta e alta discutie. in fata me acum 30 de minute un ifon 4 scapat pe jos a crapat ecranul…
DA. Mie mi-a zgariat coltul metalic dintre mufa jack si butonul de silent, si aproape toata marginea de sus dintre mufa jack si butonul de lock.
In plus, nu stiu daca e chiar de la bumper, dar marginea de la mufa pt cablul de date parca a trecut printr-un razboi de cutite.
Este adevărat. Dar mai adevărat este că fără bumper poți să-i faci urme mai adânci.
Eu am schimbat un bumper pentru că am scăpat telefonul pe jos și rama de plastic s-a spart dar telefonul nu a pățit nimic.
Citeste și aici.
Confirm ca vei ramane cu urme dupa ce scoti bumperul. Nu stiu cum, dar eu am la al meu de la bumperul original. Recomand un toc de piele si multa atentie !
Eu inca nu mi-am pus, dar am in vedere acest lucru cat mai curand posibil.
Gandind drept si stand stramb: acele zgarieturi apar datorita faptului ca intre bumper si telefon, in timp, intra praf si alte particule; datorita lor apar zgarieturile.
Asta e parerea mea si cred ca e si logic.
Buna la toata lumea. Mi-am luat de curand un iPhone 4s si ma gandesc sa cumpar un bumper de la Apple. Am citit pe internet ca bumper-ul ar zgaria banda de metal de pe iPhone 4/4s. Este adevarat? Astept raspunsuri de la cei care au folosit sau folosesc.