Driver Geforce 8600M GT 512 [XP on MBP]
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.12.10

Buna seara tuturor,

Am si eu o mica problema. Am un MacBook Pro C2D 2.5, 4GB RAM si video 8600M GT la 512. Momentan am pe el OS X Leopard si Win XP 32-bit. Cand ma joc in XP jocuri gen Rainbow Six Vegas, desi ar trebui sa mearga perfect, merge sacadat. Am inteles ca se poate rezolva aceasta problema cu niste drivere noi. Eu am luat de pe site-ul nVidia ultimele drivere pt placa asta si sistem Mac, insa cand bootez in Windows, imi apare rezolutie de 640x480 si 256 de culori. Am facut downgrade la driver cu cd-ul de Mac OS ca sa revin la starea initiala.

Am inteles ca de pe site-ul http://www.laptopvideo2go.com pot lua drivere pt placa asta, mai vechi dar mult mai bune.

Acum sunt intr-o dilema, credeti ca daca pun pe el Snow Leopard si imi instalez Windows 7 pe 64 de biti, impreuna cu driverele noi de pe Snow Leopard o sa mearga mai bine sau la fel cu un driver mai bun?Ma gandesc ca poate windows xp nu foloseste la maxim capabilitatiile procesorului si nici a ram-ului (in xp imi vede doar 3.5GB ram)

Voi ce ma sfatutuiti sa fac?

Multumesc anticipat smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Snow Leopard are drivere mai noi smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Stiu ca are drivere mai noi, dar intrebarea e daca driverele de pe laptopvideo2go sunt mai bune,asta nu stiu…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 17.01.10

Cred ca se face o confuzie intre OS X si OS Windows aici. David, explica-te mai bine ca sa te ajutam! Gur3D.com pentru drivere de XP sau http://www.hardwareheaven.com/nvmodtool.php si le faci mereu pe cele mai noi wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu,nu ma referam la drivere pentru Mac OS, ma refeream la drivere pentru Windows, pentru atunci cand ruleaza Windows. M-am documentat de pe diferite forumuri si am inteles ca driverele care vin pe BootCamp de pe Leopard pt Windows sunt din paleolitic, in special la 8600M GT care are oricum niste probleme.

Intrebarea mea e daca e mai bine sa las la asa cum este acuma cu driverele de BootCamp de pe Leopard si sa imi iau alte drivere third-party?
Sau sa fac update la Snow Leopard si sa pun Windows 7 (care foloseste la maxim capabilitatiile C2D pe 64biti si vede toata memoria ram), la fel, cu driverele mai noi de pe Snow Leopard?

Si daca fac asta, as putea sa fac update la Snow Leopard cu DVD-uriile originale de la un prieten cu un MBP Unibody?Sau trebuie sa-l cumpar retail?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 17.01.10

Hai sa-ti raspund, dar prin priza legalitatii! Drivere sunt nVidia originale, tu doar iei ultimul driver si tools-ul din link pe care il ai din postul anterior, ca sa-ti faci un driver pentru XP, al tau wink
Windows 7 gestioneaza 4 GB fara probleme daca este pe 64 de biti, orice Windows pe 32 rezerva 1 GB pentru sistem si alti 2 GB pentru user, cu PAE activ, iar din 4 GB “vede” 3.2 insa acel 1GB e rezervat, deci 2 utili. In mod uzual, este suficient, vorbind de jocuri si aplicatii de casa. Evident, se poate face o instalare de SL, insa daca iti cumperi o licenta exista sansa sa pretuiesti munca depusa a producatorului wink