FreeSurce - galerie foto cu text ???
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

deci
sper sa fi postat bine aici
ce caut ?

caut un free source pentru utilizare personala
unde sa pot face urmatoarele :

pas 1 : un text descriptiv la alegerea mea adica sa pot scrie eu intr-un text box / text area (de ex. : excursia in Grecia impreuna cu xyz etc etc etc)
pas 2 : pentru acest text sa pot sa adaug pozele cate ma tine pe mine nu sa fie limtat la 1-2-3 poze (prin sistemul Browse si sa faca upload pe server nu cu HTTP sa dau eu calea)

atat

tot ce am gasit galerii foto free source si sunt destule in php cu sql
au o mica mare problema
NU poti decat sa adaugi poze si sa le categorisesti ca in iPhoto intr-un album
dar texte sau o mica poveste descriere a intregii experiente / excursii / vizite / etc etc
NU au asa ceva

mi-ar fi convenit si macar local sa am pe Mac asa ceva
dar dupa cum ziceam iPhoto nu te lasa sa faci o descriere ampla / povestioara / etc etc etc
ci doar sa faci albumul si sa importi fotografii

deci m-am gandit sa folosesc varianta web poate e mai maleabila

stie cineva asa ceva Free Source sau macar la un pret super convenabil
ca vreau sa-l folosesc doar pentru interes personal
atat

stie cineva asa ceva

???

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

koffeephoto ai incercat?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

photosnack.com
o poti embedui pe un site sau o poti pune pe facebook. uploadezi cate poze vrei tu, maxim 10mb per poza. aranjezi pozele in ce ordine doresti, pui descriere, pui ce vrei tu. in curand o sa poti pune si muzica. si poti downloada galeria…de fapt e un zip in care vei gasi o tona de chestii misto, inclusiv un .app cu care sa rulezi galeria pe calc tau. uite un demo, da-i un fullscreen.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Sau poate iti place a mea, tot flash: http://imagin.ro/
Poti sa adaugi si fisiere text pe langa poze, nu stiu daca e ce vrei tu dar o sa ti-l afiseze printre poze ca un slide separat(n-am demo pe net dar e in demoul downloadabil), si poti sa pui mai multe, faci o povestire intreaga de texte si poze. Deasemenea si fiecare poza poate avea descrierea ei. Din pacate nu exista o interfata care sa faca toate astea pt tine.

PS: Pregatesc si aplicatia de iphone si ipad care sa iti afiseze exact ce ai pe net, dar initial nu va sti de texte.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.02.07
.ral:cr - 06 Decembrie 2010 04:28 PM

Poti sa adaugi si fisiere text pe langa poze, nu stiu daca e ce vrei tu dar o sa ti-l afiseze printre poze ca un slide separat(n-am demo pe net dar e in demoul downloadabil), si poti sa pui mai multe, faci o povestire intreaga de texte si poze. Deasemenea si fiecare poza poate avea descrierea ei. Din pacate nu exista o interfata care sa faca toate astea pt tine.

PS: Pregatesc si aplicatia de iphone si ipad care sa iti afiseze exact ce ai pe net, dar initial nu va sti de texte.

Salut,
Am incercat sa lansez aplicatia imagin.app insa primesc eroarea de mai jos. In alta ordine de idei, cum as putea sa folosesc programul tau pe serverul de acasa care are instalat Win Home Server? As vrea sa pot vizualiza pozele de pe server intr-o galerie foto.

Multumesc anticipat pentru raspuns!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.02.07
dreq - 09 Decembrie 2010 03:43 PM
.ral:cr - 06 Decembrie 2010 04:28 PM

Salut,
Am incercat sa lansez aplicatia imagin.app insa primesc eroarea de mai jos. In alta ordine de idei, cum as putea sa folosesc programul tau pe serverul de acasa care are instalat Win Home Server? As vrea sa pot vizualiza pozele de pe server intr-o galerie foto.

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Am pus si eroarea…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai dreptate, o sa investighez. Cand am facut executabilul nu aveam leopard (pe ce am testat acum).

Versiunea online este cea la care scrie beta. Iei toate fisierele si le pui pe server apoi accesezi adresa in browser, trebuie sa mearga direct, doar sa aibe php serverul

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Pentru că eu folosesc galeria lui ralcr și îmi place mult, uite un demo al ei aici: http://www.e-photo.it/imagin3/#/Gallery

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ms ms.
Uite ca am gasit un exemplu si cu text, la sfarsit: http://gabrielchitu.com/#/Gallery/MyDreamz. All Nights Reserved

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sorry
Link clickabil aici
Daca nu merge nici asta trebuie copiat manual tot linkul

Semnătură 

Mcintoshing…