Despre concurența Apple, numai de ....
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

http://www.ziare.com/international/america/un-telefon-motorola-droid-2-a-explodat-la-urechea-unui-american-1060760

Io nu doresc rău la nimeni, dar parcă totuși mă unge la suflet.

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Eu credeam ca doar iPhone-urile explodeaza tongue laugh

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09
interesantul - 08 Decembrie 2010 07:32 AM

http://www.ziare.com/international/america/un-telefon-motorola-droid-2-a-explodat-la-urechea-unui-american-1060760

E.

uita-te mai atent la video, de cateva ori( de diverse persoane) se spune ca ca este un device extraordinar, si ca in urma exploziei inca lucreaza.
eu unu nu vad nici o urma de explozie si consider stirea un PR

PS: eu nu inteleg ce te unge la suflet? a explodat cumva un vertu? e vorba de un device mai ieftin si care promite. Nu cumva asta de sperie? ca Iphonu second care l-ai cumparat risca sa fie injosit de concurenta? sau poate ti-ar placea sa dispara o companie precum Motorola?

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07
injector - 08 Decembrie 2010 10:51 AM

E.

uita-te mai atent la video, de cateva ori( de diverse persoane) se spune ca ca este un device extraordinar, si ca in urma exploziei inca lucreaza.

PS: eu nu inteleg ce te unge la suflet? a explodat cumva un vertu? e vorba de un device mai ieftin si care promite. Nu cumva asta de sperie? ca Iphonu second care l-ai cumparat risca sa fie injosit de concurenta? sau poate ti-ar placea sa dispara o companie precum Motorola?

asta-i mesaj la caterinca, sau care e faza? smile

arata-mi un (1) telefon (de care vrei tu, ce pret vrei tu, ce marca vrei tu) care sa fi facut ceva cu iphone-ul din punct de vedere al vanzarilor, succesului, usurintei de utilizare…

cand o sa-mi arati ceva calumea, primesti un vertu de la mine. fara numar cheese

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

same here de la pamatuf si de la duzz numa vertu si numa 8800 siroco gold ai de la noi:))
da oricum e funy stirea

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.12.08
injector - 08 Decembrie 2010 10:51 AM

E.

Cred ca are dreptate colegul in sensul ca orice accident similar care are legatura cu Apple, primeste publicitate mult mai mare si incepe flame-ul “Apple is crap”. Sa ne amintim de asa numitul “antennagate” etc…

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

@ injector

E nu-mi cumpar iPhgoane. Eu le primesc moca.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.10.09

Mai baieti, voi chiar va prindeti in hora asta? Daca omul vorbea la el si a explodat la ureche, in mana lui, de ce nu s-a ars la mana cand s-a incins asa de tare incat sa se topeasca capacul la baterie? Si cum poate cineva sa creada ca a explodat fara sa sara capacul, sau a explodat cu incetinitorul, pana cand s-a incins si a iesit bateria prin capacul detasabil. Eu ma enervez tare cand vad aberatii si oameni care pun botul la ele. Asa ca ... marketing si antireclama. ATAT.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Telefonul ăla din poză nu e un spartphone și nici măcar motorola. L-au pus boii de pe site-ul ăla că atât i-a dus mintea.
Uită-te la film.
Nu a explodat cu foc, a pleznit sticla. Există posibilitatea să fi fost geamul tensionat din fabrică și să fi pleznit în clipa aia și un ciob să-l zgârie la ureche. Sau alternativ să-l fi scăpat nenea ăla pe jos și apoi să încerce să vorbească așa cu el spart și să se taie la ureche.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.10.09

Eu am comentat vazand doar poza. Acum ca am vazut si filmul, va intreb ce legatura are poza in care apare telefonul ala cu antena, cu ceea ce s-a intamplat de fapt? Stupizenii ... Si ne inconjoara, si ne coplesesc .... Duca-se-n .... !!!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Dupa fetele si expresiile lor par mincinosi amandoi, au vrut sa ajunga si ei la tv. Ecranul pare intreg, nu avea cum sa-i faca rana incat sa-si puna ditai bandaju.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Cred ca omu’ “a ars-o dubios” si cumva a spart telefonul,,,iar cind a vrut sa sune sa taiat fraierul’
Daca era vb. sa explodeze,sigur nu mai dadea interviuri,clar e vb. de taietura si atit.
Nici macar asigurare medicala nu avea,,asta spune multe despre individ.

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

‹‹ WikiLeaks si Mac      The Woz ››