Io nu doresc rău la nimeni, dar parcă totuși mă unge la suflet.
E.
uita-te mai atent la video, de cateva ori( de diverse persoane) se spune ca ca este un device extraordinar, si ca in urma exploziei inca lucreaza.
eu unu nu vad nici o urma de explozie si consider stirea un PR
PS: eu nu inteleg ce te unge la suflet? a explodat cumva un vertu? e vorba de un device mai ieftin si care promite. Nu cumva asta de sperie? ca Iphonu second care l-ai cumparat risca sa fie injosit de concurenta? sau poate ti-ar placea sa dispara o companie precum Motorola?
E.
uita-te mai atent la video, de cateva ori( de diverse persoane) se spune ca ca este un device extraordinar, si ca in urma exploziei inca lucreaza.
PS: eu nu inteleg ce te unge la suflet? a explodat cumva un vertu? e vorba de un device mai ieftin si care promite. Nu cumva asta de sperie? ca Iphonu second care l-ai cumparat risca sa fie injosit de concurenta? sau poate ti-ar placea sa dispara o companie precum Motorola?
asta-i mesaj la caterinca, sau care e faza?
arata-mi un (1) telefon (de care vrei tu, ce pret vrei tu, ce marca vrei tu) care sa fi facut ceva cu iphone-ul din punct de vedere al vanzarilor, succesului, usurintei de utilizare…
cand o sa-mi arati ceva calumea, primesti un vertu de la mine. fara numar
E.
Cred ca are dreptate colegul in sensul ca orice accident similar care are legatura cu Apple, primeste publicitate mult mai mare si incepe flame-ul “Apple is crap”. Sa ne amintim de asa numitul “antennagate” etc…
Mai baieti, voi chiar va prindeti in hora asta? Daca omul vorbea la el si a explodat la ureche, in mana lui, de ce nu s-a ars la mana cand s-a incins asa de tare incat sa se topeasca capacul la baterie? Si cum poate cineva sa creada ca a explodat fara sa sara capacul, sau a explodat cu incetinitorul, pana cand s-a incins si a iesit bateria prin capacul detasabil. Eu ma enervez tare cand vad aberatii si oameni care pun botul la ele. Asa ca ... marketing si antireclama. ATAT.
Telefonul ăla din poză nu e un spartphone și nici măcar motorola. L-au pus boii de pe site-ul ăla că atât i-a dus mintea.
Uită-te la film.
Nu a explodat cu foc, a pleznit sticla. Există posibilitatea să fi fost geamul tensionat din fabrică și să fi pleznit în clipa aia și un ciob să-l zgârie la ureche. Sau alternativ să-l fi scăpat nenea ăla pe jos și apoi să încerce să vorbească așa cu el spart și să se taie la ureche.
Eu am comentat vazand doar poza. Acum ca am vazut si filmul, va intreb ce legatura are poza in care apare telefonul ala cu antena, cu ceea ce s-a intamplat de fapt? Stupizenii ... Si ne inconjoara, si ne coplesesc .... Duca-se-n .... !!!
Dupa fetele si expresiile lor par mincinosi amandoi, au vrut sa ajunga si ei la tv. Ecranul pare intreg, nu avea cum sa-i faca rana incat sa-si puna ditai bandaju.
Cred ca omu’ “a ars-o dubios” si cumva a spart telefonul,,,iar cind a vrut sa sune sa taiat fraierul’
Daca era vb. sa explodeze,sigur nu mai dadea interviuri,clar e vb. de taietura si atit.
Nici macar asigurare medicala nu avea,,asta spune multe despre individ.