Salutare,
Am cautat peste tot pe net si n-am gasit raspuns la urmatoarele intrebari, referitoare la time capsule, poate ma poate lamuri cineva:
1. Se poate folosi si ca disc de stocare sau doar ca disc de backup? Adica pot sa-mi mut arhiva de filme pe TC ca sa nu mai ocup spatiu pe macbook?
2. In cazul in care raspunsul la intrebarea 1 este afirmativ, viteza de transfer este atat de buna incat sa vizionez filmele stocate pe TC direct pe laptop fara sa mai fie nevoie sa le copiez in laptop?
3. Poate cea mai stringenta problema a mea: se poate muta folderul iPhoto pe Time Capsule?? Am un folder imens cu poze care-mi mananca cea mai mare parte a hdd-ului laptopului, si as vrea ca acel folder sau macar o parte din el sa-l mut pe un drive extern.
4. In cazul in care se poate muta folderul iphoto pe TC, pozele respective se vor mai sincroniza cu iphone-ul?
5. Exista posibilitatea accesarii informatiilor de pe TC de la distanta (prin user si parola)? Am vazut ca la alte hdd-uri de retea se poate acest lucru si mi se pare super cool.
6. Exista posibilitatea instalarii unor programele tip torenti care sa faca download si upload de fisiere cand computerul este inchis?
Thanks a lot! De raspunsurile voastre tine achizitia unui TC!