Daca sunt reselleri oficiali si comercializeaza iPad-uri, inseamna ca eu cu iPad cumparat din itala cu garantie internationala voi putea trimite produsul in garantie la ei?
din moment ce ei vand ipad asa ar fi normal, istyle si restul nu vindeau, de aceea pana acum nu era service in romania (dupa cate stiu, sper ca nu gresesc). Eu l-am luat in mai de la ei, deci as fi avut de pe atunci service (probabil ca-l trimiteau in “Liban” )
La ce service au, eu am preferat sa-mi cumpar iPad de la Viena.
Azi am dat clic pe comunicatul lor și am aruncat un ochi și pe produsele pe care le vând.
Când o să am nevoie de placă de îndreptat părul o să cumpăr de la ei…
Adica au si service ?
Pot sa vin la ei cu AppleCare-ul ?
Pot sa imi schimbe ceva pe garantie internationala ?
Pot sa imi schimbe placa defecta sau ceva, daca este intr-un program de inlocuire Apple ?
Da. Apcom, singurii care au voie să aducă Apple și restul trebuie să cumpere de la ei sunt parte dintr-un concern libanez. http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/29712/P0/
eMag cumpără de la Apcom RO
care le ia de la Apcom EU
care le ia de la Midis Group Beirut
care le ia de la Apple.
... și fiecare sfânt mai mușca o bucată ...
Și eMag au anuntat doar că sunt reselleri, nu și Apple Authorized Service Provider - așa că ei nu repară nimic.
La ce service au, eu am preferat sa-mi cumpar iPad de la Viena.
Azi am dat clic pe comunicatul lor și am aruncat un ochi și pe produsele pe care le vând.
Când o să am nevoie de placă de îndreptat părul o să cumpăr de la ei…
in principiu un produs de genul ipad se inlocuieste cu unul nou in caz de defectiuni ce intra in garantie, nu ar trebui sa fie probleme decat daca-l trantesti…
“eMAG a primit certificarea de partener autorizat Apple in Romania dupa un audit complex in care oficialii Apple au analizat in amanunt toate activitatile de promovare si vanzare pe care le desfasuram.”
in principiu un produs de genul ipad se inlocuieste cu unul nou in caz de defectiuni ce intra in garantie, nu ar trebui sa fie probleme decat daca-l trantesti…
Păi tocmai despre principiu este vorba.
Am un PDA cumpărat de la ei care s-a defectat în perioada de garanție și pe care nu l-au reparat dar m-au plimbat cu el pe la service de nu mai vreau sa aud de ei.
Ei NU au service!
@nvmarian
eu taman am trecut prin experienta service-ului emag. nu am sa spun ca sunt profi, ca sunt cei mai tari si alte prostii d’astea, am sa consider ca am avut noroc. si e valabil pt ORICE alta firma/magazin online sau ce naiba e. eMAG ofera service doar atunci cand se specifica f clar acest lucru in certif de garantie.
NU ofera eMAG service daca: Produsele insotite de Certificate de Garantie ale producatorilor beneficiaza de garantie in retelele de service ale acestora, in centrele mentionate explicit pe certificate.
Daca pe certif scrie ca garantie e oferita de eMAG/Dante International, atunci ofera ei garantie.
In cazul meu ei se ocupau de garantie. Le-am trimis prin curier (nu am platit nimic) si i-am sunat eu dupa vreo 5 zile lucratoare deoarece nu am primit nici un semn. Aici au fost de [cenzurat]. Macar un mail/sms automat sa trimita. Intr-un final, m-au sunat la sfarsitul termenului si mi-au spus ca intr-adevar produsul s-a busit si ca-mi vor trimite altul. A 2-a zi a ajuns.
Cred ca-n cazul Apple vor deveni mai responsabili ca altminteri le f..ute karma astora din Cupertino si-i vor trrimite la plimbare
mediaconvertor - eMag pot să oblige clienții să danseze în pielea goală și nu o să se întâmple nimica ... Libanezii doar o să obiecteze că trebuie să fie neapărat dans din buric.
Eu am fost mai puțin norocos.
PDA-ul meu a fost la ei în service de 3 ori, l-am dus personal.
Prima data a stat în service 2 săptămâni, apoi 1 lună și 4 zile și ultima dată încă 2 săptămâni.
(aproape toată vara din 2007 a petrecut-o prin service din cauza unui switch care nu făcea bine contact - acum funcționează cu o bucată de hârtie pusă peste el)
Ei se ocupau de garanție, nu m-au lăsat să-l duc direct la centrul de service al producătorului.
Deci pentru mine răspunsul la adunarea din titlul topicului este: nu mă interesează.
Am de unde cumpăra mere.
Eu n-aş cumpăra de la EMag nici dacă mi-aţi da bani. Serviciu Clienţi nul, şi nul e puţin zis. Nu vin cu nici un argument, găsiţi pe Internet exemple gârlă. EMag = 0 profesionalism.