Înţelegîndu-i pe toţi cei ce oftează, trebuoie să precizez: un mac cu o componentă defectă (dacă nu e hard sau şurub) se înlocuieşte, nu se repară. Aici, emag nu are nici o problemă: comunică produsul defect şi solicită unul nou. Asta-i politica Apple.
Eu n-aş cumpăra de la EMag nici dacă mi-aţi da bani. Serviciu Clienţi nul, şi nul e puţin zis. Nu vin cu nici un argument, găsiţi pe Internet exemple gârlă. EMag = 0 profesionalism.
Mac-uri puteai cumpara deoarece nu ei se ocupau de service. Da, balteste netul de faze cu ei insa gandeste-te ca cei multumiti nu-si urla multumirea si nu degeaba sunt cel mai mare magazin IT online din .ro Asa ca stai flexat, componenta “noroc” functioneaza foarte bine si-n cazul lor, la fel ca la orice comerciant roman
Din ce am înţeles, eMag a fost preluat de cinevsa cu mulţi bani şi cu multe relaţii, care nu se încurcă în mărunţişuri (cum ar fi un service cu resurse amputate). S-ar putea să se schimbe calimera.
+ FiT Distribution, al cărui fondator e tot prezentat pe toate programele şi siturile de profil economic, parcă ar fi ştiu ce Bill Gates. Păcat că a preluat cam tot ce mai însemnau magazine online cât de cât decente.