2 din 2
2
emag + apple =
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Înţelegîndu-i pe toţi cei ce oftează, trebuoie să precizez: un mac cu o componentă defectă (dacă nu e hard sau şurub) se înlocuieşte, nu se repară. Aici, emag nu are nici o problemă: comunică produsul defect şi solicită unul nou. Asta-i politica Apple.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

iaru - problema este că dacă nu sunt AASP, nu au voie să facă nici asta.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Radoo - 09 Decembrie 2010 07:29 PM

Eu n-aş cumpăra de la EMag nici dacă mi-aţi da bani. smile Serviciu Clienţi nul, şi nul e puţin zis. Nu vin cu nici un argument, găsiţi pe Internet exemple gârlă. EMag = 0 profesionalism.

Mac-uri puteai cumpara deoarece nu ei se ocupau de service. Da, balteste netul de faze cu ei insa gandeste-te ca cei multumiti nu-si urla multumirea si nu degeaba sunt cel mai mare magazin IT online din .ro Asa ca stai flexat, componenta “noroc” functioneaza foarte bine si-n cazul lor, la fel ca la orice comerciant roman

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Din ce am înţeles, eMag a fost preluat de cinevsa cu mulţi bani şi cu multe relaţii, care nu se încurcă în mărunţişuri (cum ar fi un service cu resurse amputate). S-ar putea să se schimbe calimera.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Se numeste Asesoft
http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/63451/Tranzactia-anului-in-IT-Asesoft-cumpara-51-din-eMAG.html

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

“Miracolul romanesc” Asesoft si povestea fondatorului sau cred ca au nevoie de un topic separat.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: România
Macuser din: 23.07.10

+ FiT Distribution, al cărui fondator e tot prezentat pe toate programele şi siturile de profil economic, parcă ar fi ştiu ce Bill Gates. Păcat că a preluat cam tot ce mai însemnau magazine online cât de cât decente.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: România
Macuser din: 23.07.10

... îmi place că instituţiile anti-monopol româneşti “îşi fac datoria”... Bine, asta se întâmplă şi la case mai mari. smile

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 29.09.10

voi cumpara si eu de la emag un mac ,chiar daca au preturile mai mari au oferte la rate mai avantajoase..

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Vladut,te rog cumpara un mac odata si mai scrie pe toate topic-urile posibile chestia asta.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 29.09.10

mi-am rezervat unu la emag,dar inca nu l-am primit ca nu mi-au acordat astia de la banca creditul,teoretic am macul.practic nu

Pentru acest mesaj offtopic si pentru puzderia de alte mesaje complet irelevante, ROSUVLAD are contul suspendat pentru 7 zile.

[ Modificat: 15 Decembrie 2010 03:35 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Nottingham
Macuser din: 24.08.10

Cum arata “standul” Apple la eMAG Craiova:

2 din 2
2