Va salut
Am un iMac 27” si as vrea sa imi achizitionez un TV LED LG 32LE4500. As vrea sa conectez imac-ul la acest tv si as vrea sa stiu ce cablu imi recomandati pentru iesirea video. Am vazut ca sunt mai multe variante si nu prea stiu ce sa aleg, si avand in vedere ca adaptoarele sunt cam scumpe nu as vrea sa gresesc. De-asemeni as vrea sa stiu daca se impune o lungime maxima a cablului respectiv.
Va multumesc pentru ajutor..m-am uitat la cel de pe amazon dar nu cred ca am cum sa il comand.
Am gasit aici ceva asemanator : http://www.e-datacomputer.ro/Adaptor_mini_Displayport_HDMI_pin_mama__65128.htm dar nu stiu daca e la fel de bun ca ala. Voi ce ziceti? Am vazut ca la cel de pe amazon zicea ca suporta si audio , la asta nu zice nimic..
Eu as lua original, pentru ca am luat ceva asemanator de pe amazon si imi facea figuri (bloca macu, cu ecran negru) pe macul meu (un pro de 13”), dar pe un unibody de 13”(generatie anterioara) mergea fara nicio treaba.
nu vreau sa te dezamagesc, dar nu exista astfel de adaptoare Apple “originale”. Apple nu fabrica sau nu vinde ca facute de ei. Apple store are un adaptor “dr. bott” la 20 lire care u ia si sunetul, dar cred ca e facut in aceeasi fabrica cu cel de pe amazon.
Products sold through this website that do not bear the Apple Brand name are serviced and supported exclusively by their manufacturers in accordance with terms and conditions packaged with the products. Apple’s Limited Warranty does not apply to products that are not Apple-branded, even if packaged or sold with Apple products. Please contact the manufacturer directly for technical support and customer service.
macar cu ala original luat de la istyle/noumax daca nu merge pot sa il returnez linistit ... spre deosebire de asta care l-am luat de pe amazon.de (parca nu-mi vine sa ma complic pentru 60 de ron ... dar tousi, am pierdut banii astia deoarece nu il pot folosi)
bah dragii mei. De ce sa dau bani in plus pentru o mufa? Am cumparat acum 2 zile un adaptor de la astia sunt vai de capul lor ca firma, dar ieftini si a functionat perfect. Foarte amabili de altfel. Omule mergi la ei si cumpara linistit. Sau mergi pe mana apple-istilor si da mai mult si bla bla bla (mai multi bani). Eu ma sparg de ras, am un adaptor original DVI - VGA care valoreaza 92 RON la Noumax, deci m-am tavalit de ras cand un prieten mi l-a dat pt ca vroia unu negru si eu aveam unu negru pe care am dat 15RON. Ghici ce cel original nici macar nu are toti pinii pe care ii are celalalt ) costa de 6 ori mai mult. Deci va rog sariti peste adaptoare Apple, care merge sa mearga si sa fie ieftin ca nu face decat sa lege un TV la Calculator. Succes
+ ca Apple sunt niste nenorociti. Am un Imac G4 (ce rost avea mufa mini VGA? nici nu am vazut un monitor cu mini VGA pana acum). Astia fac mufe d-astea doar ca sa mai vanda adaptoare. Daaah
+ ca Apple sunt niste nenorociti. Am un Imac G4 (ce rost avea mufa mini VGA? nici nu am vazut un monitor cu mini VGA pana acum). Astia fac mufe d-astea doar ca sa mai vanda adaptoare. Daaah
Ai desfacut un iMac G4 presupun si ai vazut ce inghesuite sunt toate acolo,problema era de spatiu in primul rand.
PS: nici un adaptor de minidisplay port catre vga pe care il foloseste tata de juma de an, cumparat in aceleas conditii nu mai merge deloc. Deci ... eu m-am convis cu de-astea ieftine, desi sunt de-acord ca apple ar trebui sa ti le includa in pachet, ca doar nu de aici scot ei banii grei :p.