Aplicatie timesheet pentru iPad
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Salutare. Caut o aplicatie de tip timesheet pentru iPad/iPhone. Sunt consultant si am nevoie sa tin urma timpului petrecut cu clientii sau singur in diverse proiecte de consultanta. Am o cerinta pentru ea, pe care nu le-am gasit inca la nici o aplicatie, si anume de a stoca informatia undeva in cloud, si a o tine sincronizata intre mai multe device-uri. Uneori am o intalnire cu un client si am doar iPhone-ul la mine, alteori am iPadul, alteori lucrez de acasa, pe laptop, uneori pe toate trei wink. As vrea sa pot adauga evenimente la proiectele clientilor pe oricare dintre aceste deviceuri fara sa pierd coerenta. Stie cineva vreo solutie?

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

omnifocus are reviewuri bune si sigur face cloud sync de pe orice device, dar nu e exact ce vrei

asta nu are aplicatie nativa de mac, dar merge in chrome ca web app
http://itunes.apple.com/us/app/cube-time-expense-tracker/id364898723?mt=8#
varianta free vad ca nu are cloud, dar cea de 10$ are. incearc-o si vezi. zi-ne si noua daca e ce iti trebuie apoi wink

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Cube e ciudat. Are o varianta free care tine datele undeva in cloud si NU local, in sensul in care daca nu ai net nu merge! Varianta Pro are local storage, pare sa aiba si cloud sync, dar are o optiune de cloud sync care costa $6/luna. Asta ma enerveaza, ca sunt fundamental opus angajamentelor pe termen lung grin. Pe de alta parte, optiunea de cloud sync de baza, aia care era activa pentru varianta simpla, e activa si pentru varianta Pro. Nu inteleg cum naiba merge. L-am instalat deocamdata doar pe iPad, o sa il mai instalez pe doua iPhoane si o sa vad cum face, apoi mai scriu.

Semnătură 

Muşcat de măr