Am mai citit eu si pe forumul apple , dar nu a dat nimeni o rezolvare.
Aici am vazut ca a scris cineva un post intr-un thread cu o alta tematica si nu i-a raspuns nimeni.
Poate reuseste cineva sa imi dea o solutie.
Problema este ca am un iMac si fac internet sharing cu el , dar daca pun parola , nu ma mai pot conecta cu latopul (lenovo cu win 7) la el , cand dau conect imi zice ca nu se poate conecta , nici macar nu imi cere parola.
Daca insa scot parola , merge. Dar nu vreau ca tot cartierul sa se conecteze la internetul meu , vreau doar pt mine.
Am incercat mai multe variante , sa pun parola din 5 din 18 cu 40 si etc de biti si tot nu a mers.
Daca aveti o solutie , sunteti prea tari ,
Si daca aveti alte intrebari , scrieti si va dau detalii.
Incearca asta, click Start – search secpol.msc, apoi click “Local Policies” si ” apoi “Security Options”, in dreapta
cauti apoi “Network Security: LAN Manager Authentication Level”, dublu click pe el si schimbi setarea cu “Send LM & NTLM – use NTLMv2 session if negotiated”, apply si OK
pasul urmator, dublu click “Network Security: Minimum session security for NTLM SSP Based (including secure RPC) Clients” si debifezi “Require 128 bit encryption”, click OK.
Aceeasi problema am intampinat-o si eu. Singura solutie este sa nu pui parola pe retea daca vrei sa
conectezi alte device-uri non-apple. Criptarea pe care o foloseste cand pui parola nu o poate “descifra” decat
Apple Mac’s, iPhone, iPod touch sau iPad.
pe mac ar trebui sa channel - automatic, bifat enable encryption, iar la wep key 128-bit, parola de 13 caractere, iar pe windoze, security type trebuie sa fie pe ‘Shared’, data encryption pe ‘WEP’