Eroare deschidere unele fișiere .doc cu Office 2011
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Mi s-a întâmplat să nu pot deschide două documente .doc cu Office 2011. Unul era destul de mare 7 mo, iar celălalt doar două pagini. Primesc următoarea eroare pe care o anexez postării.

Am încercat să urmez pașii descriși pe Microsoft, însă fără succes. Când am căutat pe Goagăl n-am găsit nimic relevant, iar dacă am găsit, era pentru uindoze. Am încercat să deschid docul și cu Office 2010 pe uindoze ca să-l repar, însă, și de data asta, fără succes.

Aveți vreo sugestie?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Documentele au ceva macro-uri, viruși?

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Le poți deschide cu TextEdit, OpenOffice, GoogleDocs sau iWork?

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Nu le pot deschide cu niciunul, însă pe un alt calc am putut să le deschid, cu office 2007 apoi l-am convertit în docx pe care l-am putut deschide pe mac.

În mod normal n-ar fi trebuit să conțină viruși. De macrouri nu sunt sigur, dar sunt înclinat să cred că nu erau nici macrouri.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci până la urmă, le-ai deschis?

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Da, dar doar după ce au fost convertite în docx pe un alt calculator.

Lucrând des cu documente text, mi-ar prinde bine să știu cum pot dezamorsa impedimentul ăsta pentru că nu sunt sigur că voi avea tot timpul lângă mine un alt calc care are office 2007 ca să pot face convertirea.

(După cum am spus, am încercat să deschid .doc-urile și pe uindoze prin virtualmachine, cu office 2010 - același mesaj, cum că ar putea fi ceva problemă cu fișierul).

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mai umblă pe la setările Word-ului. Încearcă și pe aici, poate te ajută.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10

OpenOffice nu le poate deschide?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 

De aici m-am inspirat când am încercat să-l deschid mai pe ocolite. Am mai găsit, tot pe situl celor de la Microsoft, și ceva legat de Trust Center sau Security Center, ceva de genu, însă era pentru versiunea de Uindoze. La cel de pe mac nu am decât opțiunea de a fi anunțat la deschidere dacă documentul conține macrouri, atât. În rest, bâjbâi prin ceață și acum.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai încrcat chestia cu “Recover Text from any file”?

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Da, și „Recover Text from any file” am încercat și nu primeam decât o grămadă de rânduri care păreau a fi ceva coduri. Documentul meu conținea foarte multe casete de text și foarte multe poze.

În fine, Open Office nu am avut pentru că nu folosesc. De fapt, chestia asta mi s-a întâmplat doar de două ori (bine, gravitatea consta în faptul că erau docomente importante și pe care trebuia să le tratez urgent). Dar dacă nu găsesc o soluție și dacă văd că persistă problema, voi fi nevoit să găsesc o altă modalitate de a lucra cu .doc-urile.