am niste iso-uri (poza1) cu tutoriale video cisco. se poate vedea in poza ce contin. in foldere sunt diverse fisiere video pe care le pot deschide, intr-un fel, doar cu vlc. cu quicktime nu am imagine ci doar sunet. in vlc am si sunet dar imaginea e ca in celelalte poze. nu stiu cum sa descriu f bine ceea ce vad…ecranul devine negru pt o fractiune de secunda, apoi o alta fractiune de secunda se vede ceea ce trebuie… cu ce le pot vedea in conditii normale? exista un program special sau niste pluginuri?!
Naiba stie ce codare tembela or fi.
Incearca asa: ffmpegX sau D-Vision (gasesti tu linkurile) si vezi daca le poti recoda in ceva mai destept. In mod normal, ar trebui sa se poata.
instaleaza si tu un divx, sau un 3ivx, ori Perian
cat despre mPlayer imi pare rau da e cele mai bun; e adevrat ca versiune 1.1 e mai buna ca predecesoarele ei
il folosesc de ani de zile (aproape zilnic) si sunt f putine avi-urile care nu merg
am uitat sa precizez ca am flip4mac. iar mplayerul….l-am scos dupa 3 zile…nu mi-a placut. pe win il recomand din toata inima dar pe mac e cam bullshit
mplayer nu merge bine pe cele 2 procesoare intel, ii place mai mult ppc unde chiar merge bine..
pe deasupra, tu nu stii insa exista si o versiune buna de mplayer care merge chiar bine pe intel..
am uitat sa precizez ca am flip4mac. iar mplayerul….l-am scos dupa 3 zile…nu mi-a placut. pe win il recomand din toata inima dar pe mac e cam bullshit
mplayer nu merge bine pe cele 2 procesoare intel, ii place mai mult ppc unde chiar merge bine..
pe deasupra, tu nu stii insa exista si o versiune buna de mplayer care merge chiar bine pe intel..
banuiesc ca urmeaza sa postezi amanunte despre acea vers de mplayer care merge bine si pe care eu, poate si altii ca mine, nu o cunosc. presupun ca nu ai la indemana un link…ceva si din acest motiv ne vei da lamuriri intr-un viitor post.
pai..da, MPlayerOSX_1.0pre8.dmg este versiunea ce o am si eu si nu am reusit sa vad fisierele de care vorbesc in acest thread. o sa vad cum se descurca si cu celelalte fisiere…sper sa fie ok.
instaleaza si tu un divx, sau un 3ivx, ori Perian
cat despre mPlayer imi pare rau da e cele mai bun; e adevrat ca versiune 1.1 e mai buna ca predecesoarele ei
il folosesc de ani de zile (aproape zilnic) si sunt f putine avi-urile care nu merg