mi se intampla sa apas cu fata (obrazul) pe butonul de mute in timpul convorbirii, si e frustrant mai ales cand se intampla in timpul aceluiasi apel. ca sa nu mai zic ca asta se intampla in 3 din 4 apeluri, deci foarte des.
Daca ai facut jailbreak atunci e o aplicatie calllock ce blocheaza ecranul in timpul convorbirii.
Exista si un topic pe problema senzorului de proximitate.
Se pare ca noul iphone 4 are aceasta functie de exasperare versiunea 1.2 prin care interlocutorul se irita atunci cand (tu fiind pe mute) se intreaba… alo? alo? ma auzi? mai esti? si tu disperi atunci cand iti dai seama ca ultimul minut vorbeai degeaba ca erai pe mute.
Si eu aceeasi problema. Am folosit calllock, problema e ca daca esti obisnuit sa inchizi convorbirea din butonul on, off ai sa ai mari probleme sa te dezobisnuiesti, si ca sa inchizi de la “End Call” trebuie sa apesi pe butonul de on, off, sa deblochezi si apoi sa dai End Call, deci dureaza o vesnicie..
oo dar la mine clientii au o problema grava cu situatia data! vind iphone 4 in magazin si sunt neverlocked, o multime din clienti reclameaza ca in timpul convorbirii nu numai ca se duce pe mute dar si se intrerupe de tot convorbirea si am oameni de pe la ministere cu asa jucarii si sunt foarte suparati, ca cind vorbesc cu ceva de afaceri se stinge momentan convorbirea:( si nustiu ce sa le mai spun deja le trimit la service sa faca update , vad ca pina cind unul mi sa intors earashi cu aceasta reclamatie ca nu ia ajutat dar poate are cineva idei?
Am un iphone 4 cumpărat de 2 saptamani de la Orange si nu are absolut nici o problemă. l-am trecut prin toate testele care mi-au venit in minte( norma,l fără ‘‘will it blend?’’ ) ) si s-a comportat exemplar. Nu am avut absolut nici o problemă cu el. Dar citind anumite articole cum că se intrerupe convorbirea sau mai stiu eu ce..imi dau sema ca poate sunt putin mai norocos decat altii. Salut membrii acestui forum si sper sa-mi fie de un real folos in ‘‘viitoarele mele probleme legate de tot ce inseamna apple ‘’.
Trebuie sa recunoastem, totusi, ca iphone 4 are o mica problema la receptia semnalului. Problema neintalnita la iphone,iphone 3g, iphone 3gs. Acel “antenna issue” chiar exista, mai ales pe 3g. Probleme la senzorul de proximitate nu am, dar, am parte de “dropped calls” din cand in cand, nu foarte deranjant, insa nici placut nu e.
Cum zicea si un coleg mai sus, nimic nu e perfect.
O rezolvare a problemei ptr caderea convorbirilor ar putea fi bumperul, insa ptr senzorul de proximitate…poate un alt update de soft, pentru multi update-ul la 4.2.1 nu a adus si rezolvarea problemei. Sunt fericit ca nu ma aflu printre “norocosii” cu probleme la senzor, insa realizez pe zi ce trece ca, probleme la semnal chiar exista (desi la inceput nu voiam sa cred).
Niciodata nu am avut un Dropped Call pe iPhone 4.
O data (am observat ca) imi era aprins ecranul cand vorbeam. Poate s-a intamplat de mai multe ori si nu am vazut.
depinde foarte mult si de calitatea retelei 3g si acoperirea acesteia. But still, trebuie sa recunoastem ca chiar exista o problema la capitolul antena, nici eu nu am vrut sa constientizez treaba asta la inceput, dar acum trebuie s-o fac, altfel as ramane subiectiv.