Salut!
Am observat ca la mine la telefon, se vad ciudat unele culori la camere.
De exemplu lumina de la tigara se vede mov, filmand cu camera din fata, iar stopurile, noaptea, in loc de verde se vad albastru deschis. Am atasat o poza ca sa va dati cu parerea. Credeti ca merita sa-l duc la service?
Nu. E o problemă cunoscută, aceea a culorii roşii, care e distorsionată şi supra saturată. De verde sau altceva n-am auzit. Ce se ştie e că Apple a vrut să “înfrumuseţeze” culorile. Aia o fi.
Da am comparat cu alt iphone 4 si se vede ok (cu tigara). In plus am probleme si cu senzorul de apropiere: nu prea mi se stinge telefonul si ajung sa apas pe tot felu de butoane in timp ce vb
Nu am retinut daca ai mai postat in alta parte ce varianta de firmware are iPhone-ul tau, insa e o problema foarte cunoscuta cea cu senzorii si se rezolva cu un update de software, in principiu. Asta daca nu ai deja 4.2.1.
pare că white balance-ul sau temperatura de culoare e calculată aiurea, nu cumva ai ales la un moment dat o anume valaore pentru o culoare neutră? (neavand iPh nu ştiu dacă există posibilitatea asta, dar din fotografie aşa e diagnosticul)
Nu poți să te joci cu white balance-u la iPhone. Încearcă totuși să focusezi - vorba vine, că cu cea din fată nu se poate, să ajustezi expunerea defapt - pe scrum poate obții alte rezultate. Cât despre senzoru de proximitate aș avea și eu câteva cu dânsul, mă cam supără. 4.2.1 nejailbreak-uit sau alte nebunii. Săpt trecută am sunat pe cineva, care a răspuns și nu mă auzea deloc, l-am luat de la ureche, dar nu era dat pe mut; în fine am închis și reapelat, iar a doua oară a mers totul ok. Săptămâna asta vorbeam cu mama, si după vreo 4 minute, se inchide apelul de-odată. Mi-e mi s-a închis, iar la capătul celălalt maică-mii îi spunea cucoana că m-am angajat într-o altă convorbire. Și mai am și alte problemuțe cu dânsul, dar m-am abținut din a posta, nu știam la ce topic, și nu vroiam să deschid altul nou. :D
Problema la culori nu am dar camera din fata nu mai merge de 1 luna.Nici nu stiu daca e de la firmware(4.1)sau ca lam scapat pe jos.Las updata dar imi pierd unlockul,iar la service daca il duc mil da inapoi cu 4.2.Al meu a avut aplicat invizible schield dinala care se aplica cu un spray si ma gandesc ca o fi intrat. Eva apa pe la difuzor si mia influentat camera din fata.Am facut o groaza de restor-uri dar degeaba.De exemplu daca vreau sa intorc camera din fata ,ingheata ,dupa care nu mai merge nici una dintre ele decat daca fac restore.Daca ati mai auzit sau stiti ceva in sensul asta postati aici va rog.Ori. E sfat e bineprimit.Mersi.Apropo,vin in Ro vreo luna si ma gandeam sa va intreb daca este vreo optiune la vreun operator sa pot sa am internet.Va multumesc.
E unlocked și al tău, ca și al lui papas? În momentul de față nu-mi dau seama care ar putea fi legătura dintre cele două, dar you never know. Ai incercat să updatezi softul la 4.2.1? Asta dacă nu e deja preinstalat, ceea ce e bine și rău în același timp - rău pentru că eu (și cred că și alții cu 4.2.1) nu suferim de așa ceva. Ăsta da bug serios!