Merge sa tai sim Vodafone prepaid pentru iPhone 4?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

Salutari!

Intrebarea mea este daca cip-up sim-ului pe care-l am de la Vodafone prepaid va merge pe iPhone4 daca doar tai plasticul.
Nu sunt in Romania si mi-am luat un iPhone 4 si am gasit un magazin de celulare care taie sim-uri.

Au o jucarie in care bagi sim-ul, apesi si gata.

Singura problema e ca nu vreau sa raman fara numarul romanesc daca nu merge pe iPhone4.

Merci smile

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Acele dispozitive decupeaza sim-ul exact pe dimensiunile micro sim-ului.Nu e nici o problema.Daca nu esti sigur vezi ca sunt o sumedenie de tutoriale pe net.Da-i pe “Goagle” o cautare.
Succes

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06
sailor082 - 15 Decembrie 2010 06:00 AM

Acele dispozitive decupeaza sim-ul exact pe dimensiunile micro sim-ului.Nu e nici o problema.Daca nu esti sigur vezi ca sunt o sumedenie de tutoriale pe net.Da-i pe “Goagle” o cautare.
Succes

Merci pentru raspuns.
Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca cip-ul din microsim-ul cu care a venit iPhone-ul arata putin diferit la contacte decat sim-ul meu de la vodafone.

Deci nu plasticul e o problema ci contactele cip-ului…

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08
cdnalsi - 15 Decembrie 2010 06:03 AM
sailor082 - 15 Decembrie 2010 06:00 AM

Succes

Merci pentru raspuns.
Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca cip-ul din microsim-ul cu care a venit iPhone-ul arata putin diferit la contacte decat sim-ul meu de la vodafone.

Deci nu plasticul e o problema ci contactele cip-ului…

Nu e nici o problema.UIte iti pun un link pe un pdf (  http://www.boards.ie/vbulletin//attachment.php?attachmentid=121875&d=1280333413) care trebuie sa-l printezi la 1:1, asezi sim-ul pe foaie si il poti redimensiona exact pe marimea micro sim-ului, un cutter sau o foarfeca si-si va face treaba foarte bine, fara probleme.Chiar ieri am modificat eu un sim de Cosmote.
Succes

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

merge , eu l-am taiat cu foarfeca dupa sim tray si merge perfect

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Mergi să-l tai cu cleștele ăla special! Am tăiat și eu sim-uri cu foarfeca și cutter. Nu merită efortul! Cleștele taie perfect și ca bonus rămâi cu marginea sim-ului. Prinde bine dacă vei fi nevoit să folosești cândva un telefon care funcționează cu sim normal.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.08.09

Eu am un sim cutter si am taiat vreo 50 de cartele pana acum. Nu s-a intamplat nici macar o data sa nu mearga din prima.

Semnătură 

Te uiti ca umanista la integralā.