2 iPhone-uri ș-un Mac
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut!
Am Addressbook-ul de pe Mac sincronizat cu iPhone-ul meu. Acum aș vrea să mai fac un back-up și la numerele de pe un alt iPhone. Se poate chestia asta? Adică să am 2 telefoane (sau mai multe) cu back-up individual pe același Mac? Dacă da, aș aprecia și detalii despre cum se procedează. Vă mulțumesc.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 14.08.09

simplu poti face un nou user pe mac pt iphonul celalat

Semnătură 

I’Mac 27’’ (2009) i7 2,8GHz, 16GB RAM
Mac Pro mid 2010
Macbook mid 2010
Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Sau dacă vrei doar agenda diferită poti să-ți faci în Address Book mai multe grupuri.
Sincronizezi fiecare telefon cu grupul corespunzător.
Eu pe același user sincronizez un iPhone 3GS, un iPhone 4 și 2 x iPad.
Fiecare au setările de sincronizare diferite pentru adrese, conturi de mail, calendare și aplicații.
iTunes ține minte setările pentru fiecare.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

exista undeva vreun tutorial pt chestia asta? ma intereseaza si pe mine…

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09
nvmarian - 15 Decembrie 2010 09:48 AM

Sau dacă vrei doar agenda diferită poti să-ți faci în Address Book mai multe grupuri.
Sincronizezi fiecare telefon cu grupul corespunzător.
Eu pe același user sincronizez un iPhone 3GS, un iPhone 4 și 2 x iPad.
Fiecare au setările de sincronizare diferite pentru adrese, conturi de mail, calendare și aplicații.
iTunes ține minte setările pentru fiecare.

Și cum fac sincronizarea? Adică grupul cu pricina l-am făcut în Addressbook, dar dupa aceia nu mai știu. În Addressbook eu am toate contactele la All Contacts, asta înseamnă că dacă eu reușesc să mai fac un grup pt un alt iPhone, atunci trebuie să mai fac încă un grup unde să-mi țin contactele mele, pt că în All Contacts vor fi toate, din toate grupurile. Până nu mi-e 100% clar ce trebuie făcut, nu mă apuc de sincronizări haotice că o să fie rău grin

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.