Software Update - Itunes problemă
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Salutări! Nu știu dacă ați încercat un software update în seara asta dar eu am încercat și mi-a găsit de updatat iTunes-ul .. Toate bune și frumoase doar că după update primesc mesajul de eroare din atașament. S-a mai lovit cineva cumva de problema asta? smile Am dat și bug-report deja.. am dat și un log-out, urmează să bag și un Onyx să le încerc pe toate dar tot presimt că nu mi se va rezolva așa ușor chestiunea..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

da, si la mine face la fel
e o buba cu update-ul

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București, Militari
Macuser din: 12.05.10

La mine e în regulă.

Semnătură 

Mac Mini Late 2009, 2.26 Ghz, 8Gb RAM

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

O descărcare și instalare a pachetului complet al iTunes de pe http://www.apple.com/itunes mie mi-a rezolvat problema. Huk, poți încerca și tu și să ne dai de știre wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

facut deja la fel… smile (in paralel)

a mers

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Ce face telepatia din om dom’le smile Mă bucur că s-a rezolvat.. la amândoi smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu mi-am facut abia azi update si totul e OK; pachetul avea 93 MB, fata de 35 (parca) cel de acum o zi.

‹‹ Smooth scrolling      Probleme cu Safari ! ››