procesor G4 de la 700 mhz la 1.2 ghz
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

doresc mai tarziu sa achizitionez un procesor pentru a face upgrade la mac-ul meu de acas. deci as dori oferte, sugestii ori pe pm ori aici. multumesc.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

G4 la 700? ce model?

Upgrade se poate face doar la PowerMacuri iar eu nu stiu sa fii fost un PMG4 la 700… doar 733 (Quicksilver si DigitalAudio).

Pentru acestea… Digital Audio si Quicksilver gasesti upgrade procesor aici, aici, aici, aici sau aici.

Pentru performanta sporita, incearca un upgrade cu dual procesor si cache marit.

Ai grija ca nu toate sunt pe stoc si doar unele trimit international.

Mai ai sanse sa gasesti si pe ebay la preturi mai mici insa cu anumite riscuri.

Pentru celelalte macuri cu procesor G4 700 (emac, imac) ma tem ca procesorul e lipit de placa (sudat direct) si nu se poate schimba. Doar overclocking, riscant si asta si fara mari beneficii.

Succes!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: AB - RO
Macuser din: 28.12.06

Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati ca ma aflu intro dilema…am un powermac la 400 de mghz si am tot incercat sa aflu daca pot sai fac un upgrade de procesor si nu gasesc nicaieri un rezultat la problema asta. Procesorul este original fabricat de catre motorola…Cum si unde as puteas sa gasesc un procesor de schimbat si un manual de schimbare a acestuia? Va multumesc pt ajutor!

Semnătură 

Why buy a Windows based computer, when Apple’s Intel-based computers will run both Mac OS X and Windows?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Vezi postul meu de mai sus si da click pe linkuri (aici)

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI
Macuser din: 11.10.05

am un procesor G4 733 mhz ptr powermac quicksilver la 89 euro.

[ Modificat: 29 Decembrie 2006 10:51 AM de ANDRIES ]