Probleme cu Safari !
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 17.04.09

Salutare !

Am o problema cu Safari si anume:
atunci cand navighez dupa un moment dat banuiesc ca imi pica reteaua de net wireless,deoarece imi apare clasicul Can’t open the page dar conexiunea de pe Skype nu pica si continua sa mearga bine. Ca sa imi revina fluxul pe Safari trebuie sa ii dau Diagnose, selectez Airport si apoi imi zice ca conexiunea la net e buna si ca e totul ok, si din acel moment imi reapare fluxul pe Safari… Chestia asta se repeta cam la fiecare 4-5 min. Stie cineva de ce, si daca da, cum pot sa evit sa o rezolv tot timpul prin Diagnose bla bla ?

Multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

alege alt canal de wireless…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Doar Safari se comportă astfel? Alt browser cum face?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.04.10

Ca idee Skype nu pica daca ai o pierdere temporara de semnal. Chiar si o convorbire ramane activa pentru cateva secunde daca de exemplu iti iese camblul de net din gresala si il bagi la loc in maxim 15 secunde. Cel putin asa se comporta la mine.

Semnătură 

iBook G4 12” late 2004 + LCD LG 17” | PPC 1.2 GHz | HDD 30 GB | 768 MB DDR | Radeon 9200 32 SDRAM | Tiger | Dead
MacBook Pro 15” early 2008 | 2.5 GHz C2D | SSD 250 GB | 4 GB DDR2 | 8600GT 512 GDDR3 | El Capitan | Server
MacBook Pro 13” mid 2017 | 2.3 GHz i5 | SSD 128 GB | 8 GB LPDDR3 | Iris Plus 640 | High Sierra

e ca si cum ai spune nu unui Heineken rece..

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09
dacuBurebista - 16 Decembrie 2010 07:26 AM

cum se poate schimba canalul?

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
injector - 16 Decembrie 2010 10:34 AM
dacuBurebista - 16 Decembrie 2010 07:26 AM

cum se poate schimba canalul?

Din setările routerului.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 17.04.09

Tin sa mentionez ca am o conexiune wireless, deci no cable, si nu am incercat cu alt browser pt k nu am altul instalat, intelegandu-ma intotdeauan bine cu Safari (parca era cel mai rapid). Banuiesc ca ma sfatuiti sa folosesc Firefox, pe care nu il am inca. Nu am acces nici la router pt k nu este reteaua mea. O sa incerc sa dezvolt varianta schimbarii canalului la care nu m-am gandit ca ar face o diferenta.

Multum fain, alte sugestii ?!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

daca nu ai access la router nu poti schimba canalul.
e un BUG   la airport, EFI.. dracul sa le ia. Eu nu am gasit rezolvare si la garantie am fost trimis la plimbare, ca pe unele routere merge la altele nu..Pur simplu sunt unele serii de macbook-uri care au problema asta, si laiPhone dar mai rar si nue mare drama, si mai nou la   iPad..
  Sa imi spui si mie daca rezolvi ceva..sunt curios.

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it