Multumesc [mi-e lene să citesc regulamentul]
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Pentru? A mai fost threadul asta si nu stiu eu? Am dat search inainte…sau aici nu se vb de PC si Windows, ci doar de Mac?
Daca asta era, ciudat, pt ca Windows pe Mac vad ca se tot discuta, de ce nu si invers? Sau invers se considera “Piratii din Caraibe”?

In ritmul asta o sa ne fie frica sa mai postam ca luam ban…dar oricum observ din ce in ce mai putini useri de la care sa invat ceva nou.

Cand se fac off topic-uri peste off topic-uri, nu mai ia nimeni ban sau nici macar warning
Daca veti considera ca merit ban in viitor, v-as ruga macar sa imi spuneti motivul
Multumesc pt cadoul de sarbatori MacUser (sau BanUser)!

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

E greu de găsit regulamentul. Apare linkul către el doar pe fiecare pagină de forum.

Uite, citez eu pentru tine din el.

- pe forumul MACUSER.RO nu sunt acceptate discuțiile despre instalarea Mac OS X pe alte calculatoare, altele decât cele specificate în licența de utilizare. 
De aceea, discuțiile despre ”hackintosh”, ”OSX86”, “Mac OS X pe PC” și alte subiecte similare vor fi șterse sau închise, iar userii care încalcă în mod repetat această regulă vor avea contul suspendat;

Acum citește tu frumușel tot regulamentul și respectă-l.

‹‹ Intrebare      Fotografia profilului ››