iPod Classic 160GB BLOCAT, NU VREA SA IA NICI O COMANDA.
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.10.08

Salut

...am un iPod Classic de 160GB achizitionat in iulie - august .. in garantie cu alte cuvinte. Azi s-a intepat, pe la jumatatea piesei l-am tras din sistem “Bose” si asa a ramas…numai vrea nimic NIMIC(display deschis si vad piesa pe care o ascultam…)....Pana ajung cu el la magazinul de unde l-am achizitionat poate stie cineva despre ce este vb. si ma scuteste de un drum .......si mai mult sa caut factura si altele…...ca asa este la noi…...pentru garantie iti cere si cutia ... si biletul de calatorie din ziua respectiva.

Multumesc de ajutor si Craciun fericit tuturor!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.03.09

salut, incearca un restart, pasul unu, il blochezi si apoi deblochezi (hold, sus), pui jucaria pe masa si apesi simultan menu si center (cercul din mijloc) pina se inchide ecranul si apare logoul apple; daca nu merge, restore din itunes

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08

Daca l-ai luat de la un reseller autorizat e suficient sa il caute ei dupa serial.

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.10.08

...l-am lasat sa se descarce si s-a resuscitat singur cu ocazia asta…..efectiv numai raspundea la nici o comanda era intepat si pace.
va multumesc pentru sfaturi .. numai bine si sarbatori fericite alaturi de cei dragi….bafta!