Am mai facut ceva modificare ca sa il aduc mai aproape de UI-ul iOS4:
1. Am copiat in el toate iconitzele stock din iOS4 (dintr-un 3G, se poate si 3Gs pt ca nu foloseste retina) - observati ca nu mai au umbra aia enervanta imediat sub ele…care defapt e o dunga neagra (cel mai bine se vede la icoanele din DOCK) - plus ca au fost imbunatatite grafic.
Le puteti lua si voi de aici impreuna cu Wallpapers si Dock.
Inlocuirea lor se face ori cu Winterboard, ori manual inlocuind icoanele din folderele aferente aplicatiilor, care se gasesc in /var/stash/Applications
EX: AppStore.app - AppStore, MobileAddressBook.app - Contacts, MobileCal.app - Calendar, MobileMail.app - Mail, etc
In fiecare folder se va gasi o icoana cu nuemele icon.png. Aceea este cea care trebuie inlocuita, asa ca nu uitati sa le redenumiti pe cele care le copiati in telefon.
2. Acum ideea e ca umbra aceea era grafic bagata direct in icoanele stock, si daca le copiam pe cele noi peste scapam de umbra aia…in skimb icoanele aplicatiilor o importau dintr-o baza de data UI din telefon….ca sa dispara, am refacut baza aceea de date in care se gasea AppIconMask, AppIconOverlay si AppIconShadow, facand-o pe cea din urma 100% transparenta.
O puteti lua de aiciaici.
Dezarhivati, si prin SSH, copiati Other.artwork in urmatoarea locatie /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/.
NU UITATI SA FACETI UN BACKUP AL FISIERULUI VECHI IN CAZUL IN CARE VRETI SA VA REINTOARCETI LA ICOANELE INITIALE
*unele icoane ale aplicatiilor din Cydia nu se supun acestei baze de date si lafel ca icoanele stoc, au aceea umbra, grafic implementata, direct in ele.
Bft….daca mai aveti nelamuriri…postati aici!