Internet iPhone: Cosmote vs Vodafone vs Orange
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.08.09

As vrea sa aflu pareri in legatura cu viteza, acoperirea si optiunile pt internet pt iPhone ale celor 3 mari operatori.
Eu, pana in prezent, am incercat iPhone doar pe Orange si DigiMobil si pot spune ca viteza la Orange e de cateva ori mai mare. Nu stiu, insa, nimic despre internetul celorlalti.
Intreb pt ca Orange refuza sa-mi faca o oferta mai buna, desi am amenintat ca imi portez numarul. Merita sa fac asta? Ma intereseaza in special parerile celor care au Net de la Cosmo si Vodafone.

Semnătură 

Te uiti ca umanista la integralā.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 01.04.08

Eu am “testat” net-ul de la Vodafone pe iPhone 4 si se misca ok. Personal am Orange (fara iPhone :| ) si nu am vazut o diferenta colosala intre cele 2 viteze.

Net-ul de la Orange l-am folosit atat pe telefon cat si pe PC si se misca decent pe amandoua. Adica Poate incarca 2 clipuri de Youtube simultan fara sa se intrerupa niciunul.

Despre Cosmote nu stiu nimic, si sincer, nici nu ma intereseaza. N-o sa trec la Cosmote ca sa-mi iau iPhone, nici daca-l dau gratis.

Semnătură 

iPhone 4 - 16 GB - fw 4.1

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10
Skring - 19 Decembrie 2010 03:34 PM

N-o sa trec la Cosmote ca sa-mi iau iPhone, nici daca-l dau gratis.

O asemenea părere radicală se bazează pe o experiență negativă de excepție sau e „just because”?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.07.10

Eu am testat internetul pe Vodafone, iar fata de cel de la Orange este mai lenes. In plus am avut si alte probleme de conexiune.
Raman la Orange.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 01.04.08
Jonathan Walsh - 19 Decembrie 2010 04:58 PM

O asemenea părere radicală se bazează pe o experiență negativă de excepție sau e „just because”?

Am avut experiente cu Cosmote pe vremea cand au intrat pe piata, si nu, nu au fost negative (atata timp cat puteas sa accepti nca seara dupa 10 era reteaua atat de plina incat trebuia sa “astepti la rand” ca sa poti da un telefon :D ).

Parerea mea se bazeaza pe oferta lor de voce care nu se impaca foarte bine cu nevoile mele de comunicare. Practic, mi s-ar parea absurd sa-mi fac un abonament de X-zeci de euro la Cosmote (pe care sa nu-l folosesc) doar ca sa-mi cumpar iPhone mai ieftin. wink

Si pe cealalta parte, nu am incredere in stabilitatea si performanta serviciilor lor de date.

Semnătură 

iPhone 4 - 16 GB - fw 4.1

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07
Sherman - 19 Decembrie 2010 06:21 PM

Eu am testat internetul pe Vodafone, iar fata de cel de la Orange este mai lenes. In plus am avut si alte probleme de conexiune.
Raman la Orange.

toata lumea stie ca vodafone are net mai bun decat orange.

ceea ce zici tu e blaaaaaaaaaaaasfemie.

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.