Add new ringtones
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut! Cum pot adăuga noi ringtones celor standard din iPhone? Am downloadat unul, e în iTunes dar după Sync nu apare în iPhone. Fac sigur ceva greșit. Dar ce? Vă rog, lămuriți-mă !

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

Da. In itunes cand este conectat telefonul: cum selectezi sa sync muzica, poze, videos etc. Pe acolo bifezi si sync ringotens.

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

OK, asta e clar, dar de ce când bifez “Sync Ringtones” îmi zice :”....All existing songs, movies and TV shows on this iPhone will be removed” . Pt că eu nu vreau asta, vreau doar ringtonul respectiv să fie adăugat în lista de ringtonuri. Se poate?

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Pesemne nu ai sincronizat de la inceput cu libraria iTunes….tine minte un iPhone se sincronizeaza doar cu o librarie de pe un calculator,daca te muti pe altu sau reinstalezi sistemul de operare vei pierde datele de pe el

Sunt solutii de a recupera datele inainte de sync dar e alt subiect.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Gata ! Înțeles ! Mulțumesc !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Intrebare noua, acelasi titlu:

Pana la ios 5 am dat sync cu itunes, acum evident ca nu il mai folosesc, back-up to icloud.
Problema este urmatoarea: cum fac sa adaug ringtones si melodii noi fara sa mai trec prin sync cu itunes? Este o varianta?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Fara iTunes nu poti adauga melodii si ringtones care sa le poti accesa cu aplicatia iPod
Asta face diferența intre iPhone si restul aparatelor ...Apple are de respectat niste clauze pentru ca vinde
Muzica si ringtones

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere