Filme pe noul Apple TV
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Salutare,
Tocmai mi-a ajuns si mie Apple TV noul model si as vrea sa stiu daca pot vedea filme (.avi .mov) cu alta metoda in afara de convert m4v (apple tv format) pentru ca dureaza ceva timp pana convertesc 1 film…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Trebuie sa-l prepari pentru a vedea filme ..dar numai din retea sau online pentru ca nu are inca suport USB

Daca cauti pe Google gasesti solutii pentru AppleTV 2

Sa ne povestesti si nou ca eu am povestit despre AppleTV prima generatie wink

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu sincer l-am cumparat pentru podcasts si iTunes U, pentru clipuri de la WWDC dar daca tot l-am cumparat nu m-ar deranja sa vad si filmele celelalte smile
AirPlay e superrrr

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.12.05

Au inceput sa apara solutii pt AirPlay de pe mac pe ATV. Citeste aici: http://www.tuaw.com/tag/AirFlick/

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Tocmai am incercat AirFlick,merge 1 din 10 filme…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Si la mine la fel. AirFlick ieri dimineata era la versiunea .01, seara era .03. Este in plin chinul facerii.
Eu zic sa avem rabdare inca o versiune sau soua de VLC, inevitabil va suporta AirPlay, si atunci se rezolva orice problema de transcoding.
Cred ca e mult mai simplu pentru VLC project sa implementeze AirPlay decat pentru Erica sa refaca toata munca de pana acum a celor de la Videolan.
Zicea Steve la un moment dat ca API-ul va deveni public.

Asa cum stau lucrurile deocamdata, ce am observat:
-  daca am apucat sa ma conectez de pe AppleTV la Shared iTunes Library de pe mini si apoi incerc AirFlick, ATV imi da o eroare (an error occured loading this content) sau sta cu spinning wheel; se rezolva cu reset ATV (meniu si bottom pe click wheel pentru cateva secunde); vorbesc aici de acel film din zece pentru care merge, la restul face asa oricum;
-  daca fac AirPlay din iTunes de pe mini pe ATV si inchid iTunes, ATV se opreste din play si revine in meniu;
-  daca dau play din AirFlick si-l las asa cateva minute pot sa inchid AirFlick si sa dau sleep la macmini, ATV continua play linistit ; singura explicatie e ca a apucat sa uploadeze intregul fisier in cei 8G flash din dotare; probabil e un aspect care este controlabil din API.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Si totusi .. solutia glue and paste pentru alfa testeri:

http://www.tuaw.com/2010/12/21/dvds-are-playing-back-on-my-apple-tv-and-its-not-really-that/

Enjoy. O sa incerc deseara. Fiind vorba de transcodare cu vlc merge foarte probabil pentru orice format sursa.
Pentru cine citeste printre randuri, nu e nevoie de nici un jailbreak la Apple TV2.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09

Fimele de pe vplay.ro ruleaza sau no chance ? poate incerca cineva chestia asta pt mine ?

mersi.

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

‹‹ Apple tv      XBMC pe AppleTV model nou ››