Si la mine la fel. AirFlick ieri dimineata era la versiunea .01, seara era .03. Este in plin chinul facerii.
Eu zic sa avem rabdare inca o versiune sau soua de VLC, inevitabil va suporta AirPlay, si atunci se rezolva orice problema de transcoding.
Cred ca e mult mai simplu pentru VLC project sa implementeze AirPlay decat pentru Erica sa refaca toata munca de pana acum a celor de la Videolan.
Zicea Steve la un moment dat ca API-ul va deveni public.
Asa cum stau lucrurile deocamdata, ce am observat:
- daca am apucat sa ma conectez de pe AppleTV la Shared iTunes Library de pe mini si apoi incerc AirFlick, ATV imi da o eroare (an error occured loading this content) sau sta cu spinning wheel; se rezolva cu reset ATV (meniu si bottom pe click wheel pentru cateva secunde); vorbesc aici de acel film din zece pentru care merge, la restul face asa oricum;
- daca fac AirPlay din iTunes de pe mini pe ATV si inchid iTunes, ATV se opreste din play si revine in meniu;
- daca dau play din AirFlick si-l las asa cateva minute pot sa inchid AirFlick si sa dau sleep la macmini, ATV continua play linistit ; singura explicatie e ca a apucat sa uploadeze intregul fisier in cei 8G flash din dotare; probabil e un aspect care este controlabil din API.