Hyperoferta la Cora !!! Ipod Nano 1Gb, 240 melodii, 15000 fotografii, Ecran LCD 1,5/65536 culori, MP3 la numai 299.00 LEI
Are si functie de inregistrare si cred ca si de Radio
Numai la Cora Pantelimon in raionul de electronice in raftul Apple cu marul pe el.
Este original Apple ? - am intrebat eu pe vanzator. Da ! A zis el.
Cine nu crede il poate vedea si in ultima brosura (ziar) Cora - antepenultima pagina, dreapta jos.
Vedeti si pozele (facute cu telefonul) afisate.
Cine o fi prost sa dea 659 LEI pe un iPod nano 1Gb din statdul Apple cand poate lua un Ipod Nano 1Gb la 299 LEI tot din standul Apple
Catab: Daca shefii tai nu fac nimica in privinta acestei magarii pe fatza, treaba devine un precedent legal de ne-protejare a marcii si sa fiu io a naibi daca nu ma apuc sa vand calculatoare Mac Pro cu procesor Celeron si OSX86 pe ele cu o carcasa argintie cu un mar mushcat vopsit pe ea. Si le dau MULT mai ieftin ca apple.ro. Legal.
Hyperoferta la Cora !!! Ipod Nano 1Gb, 240 melodii, 15000 fotografii, Ecran LCD 1,5/65536 culori, MP3 la numai 299.00 LEI
[...]
Catab: Daca shefii tai nu fac nimica in privinta acestei magarii pe fatza, treaba devine un precedent legal de ne-protejare a marcii si sa fiu io a naibi daca nu ma apuc sa vand calculatoare Mac Pro cu procesor Celeron si OSX86 pe ele cu o carcasa argintie cu un mar mushcat vopsit pe ea. Si le dau MULT mai ieftin ca apple.ro. Legal.
Ier mi-a arătat fi-meo pliantul Cora cu treaba asta și, știindu-mă mac-fan, m-a întrebat dacă fac ceva. Păi Dora și bulgaru’ ar trebui să facă scandal, nu? Sau deschid și eu un magazin, pun merișorul pe cîteva empetreiăre aproximativ de forma unui ipod și le vînd bine.
Salut Sergiu, multam de atentionare. iPod-urile din Cora sunt chiar originale, NU sunt turcisme/chinezisme, dar s-ar parea ca baietii de acolo au trecut din greseala pretul de shuffle 512. A încercat cineva sa cumpere? S-ar putea ca la casa, codul de bare sa indice pretul corect. Daca nu, aviz amatorilor: grabiti-va, eroarea va fi remediata curând…
Îmi retrag cuvintele de mai sus. Desi în Cora AR TREBUI sa se vânda iPod-uri originale, sar parea ca astea sunt fake-uri. Astept vizitele a 2 clienti care au cumparat dispozitivele cu pricina si investigam mai departe. Revin cu detalii. Înca o data, multam de atentioonare.
Pentru a admira produsul iPod nano (Cititor MP3), marca Divers, comercializat de Cora Lujerului (ajungem probabil si la Pantelimon), în toata splendoarea sa, vizualizati pozele.
Diferente vizibile: lipsa logo Apple, lipsa numar serial, ecran mai mare, port USB în loc de doc, accesorii jenante.
Elemente deruta: vânzare între produse Apple, cutie cvasi identica (doar ca e spalacita si fara logo, fara nume produs), CERTIFICAT DE GARANTIE IRIS (completat fara serial si fara marca Apple) - capsat în Catalog iPod Lifestyle original.
Culmea nesimtirii: se folosesc certificate, cataloage si manuale de utilizare de la I.R.I.S, de catre un partener oficial de distributie.
Actiuni:
- pentru clienti: plângere la OPC, sustinuta de IRIS prin scrisoare oficiala.
- pentru I.R.I.S: actiune legala dupa consultarea cu juristii.
Din nou multumiri macuserilor vigilenti.
PS Daca cineva are cumva un pliant Cora cu reclama acestui produs, i-as fi recunoscator pentru un scan.
tre’ sa fii tembel sa faci asa ceva cu buna stiinta
cred ca responsabilul cu aprovizionarea sau ce naiba functii o avea, habar n-are ce vinde si de la cine
problema nu e atat ca sunt clone de iPod, ci ca se vand sub denumirea de iPod produs de Apple, ca sunt bannere cat casa care spun asta, ca au facut fals in acte, daca dau certificate de garantie de la I.R.I.S.
puteau sa le vanda ca orice mp3 player de pe piata si cine vrea sa le ia si e naiv, n-are decat
Îmi retrag cuvintele de mai sus. Desi în Cora AR TREBUI sa se vânda iPod-uri originale, sar parea ca astea sunt fake-uri. Astept vizitele a 2 clienti care au cumparat dispozitivele cu pricina si investigam mai departe. Revin cu detalii. Înca o data, multam de atentioonare.
Cătălineeee, fi-meo și-a dat seama doar după poză că nu sînt originale. Sincer, cum nu sînt mare fan ipod, nu mi-aș fi dat seama.