Am gasit o oferta buna de iPhone 4 si ma intereseaza sa stiu cum pot recunoste eventualele tzepe.
Anuntul e ceva de genul “iPhone 4 sigilat, codat orange, cu garantie”. Pretul e de 1950 Ron.
Problema 1. Daca e cumparat de la Orange Romania ( nu e specificat Romania in anunut ) ar trebui sa aiba sigla Orange si ceva scris in romana?
Problema 2. Cum ofera Orange garantie la un iPhone sigilat? Nu le trebuie un “IMEI” sau ceva ge genul asta?
Problema 3. S-ar putea sa fiu paranoic, dar e vb de 460 euro :D
Cum pot verifica daca garantia este a telefonului din cutie?
Ziceai ca scaneaza cutia.. Ar trebui sa coincida un cod de pe cutie cu un cod de pe garantie?
problema ta nu e daca ifonul e original, ci daca e in cutie. Si cu cutia intr-un plastic, “sigilata” n-o sa afli asta niciodata. Cand il iei ii arati banii si-l pui sa deschida cutia. Si apoi te uiti la carcasa, SN in el, faci teste, proba etc…
problema ta nu e daca ifonul e original, ci daca e in cutie. Si cu cutia intr-un plastic, “sigilata” n-o sa afli asta niciodata. Cand il iei ii arati banii si-l pui sa deschida cutia. Si apoi te uiti la carcasa, SN in el, faci teste, proba etc…
in mod sigur pot copia o cutie de iphone sau orice tel…sa-i pun sigiliu si sa-ti vand o macheta de plastic la pretul de mai sus. buna afacere as face!
Daca e luat de la Orange pe folia aia care il sigileaza scrie intr-un dreptunghi negru “Acest telefon este blocat in reteaua Orange Romania”. Scrie 100% asta. Daca nu scrie nu e luat de la Orange sau a fost resigilat.
Old RO deal.
Se ia baba senila cu buletin in mana. Se duce la reprezentanta Oranj si se semneaza contract pe 36-48 de luni la 80-90 euro/luna abonament. Se ia iFon cu doar 100 euro si se revinde cu 460. Se lasa compania de telefonie sa-si sparga capul incercand sa recupereze datoria de la pensionara. Se consoleaza familia babei care a decedat cand nepotul i-a citit prima scrisoare de amenintare (da sunt legale in RO!) sin partea KSCwhatever Invest care cumpara creante de la Oranje la 10-12 centi/euro in speranta ca vor stoarce ceva prin tacticile proprii.
Oranj se lauda cu cei 100k de clienti noi pe care iFon 4 i-a adus in retea (unul dintre ei e baba din poveste). Oranj is great!
@pămătufu’ Te cred, de-aia m-am hotarat si eu sa-l iau. Pretul mi s-a parut chiar generos (de aici si semnele de intrebare din primele post-uri).
Care umbla mai mult pe forum-ul asta si stie “scurtaturile”, va rog lasa-ti-mi si mie un link catre un topic in care se discuta despre “iPhone 4 ca modem pentru PC” si unul despre “sisteme de protectie pt iPhone 4”. Cu siguranta ati vrea sa-mi lasati un link catre un topic ce suna cam asa “foloseste, frate, butonul search”. O sa fac si asta, dar mai pe noapte cand am timp