Probleme cu restore-ul…
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.12.10

Tocmai mi-am cumparat IPhone 4 si am hotarat ca tatal sa il ia pe cel vechi ( cel mai vechi dintre iphone-uri ). Ca sa scap rapid de tot ce aveam eu in tel i-am dat restore din ITunes si acum nu se mai deschide, adica imi zice ca nu e nici o cartela valida in telefon si imi arata pe ecran usb si semnul de la ITunes! am incercat sa il inchid, sa il deschis si degeaba, in schimb primeste apeluri si mesaje…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: RO
Macuser din: 27.08.08

Iti apare cablul de conectare la itunes pentru ca facand restore la iPhone acesta si-a facut update la ultima versiune de iOS, si in consecinta trebuie activat (daca ai cartela originala bag-o in el). Ce model de iPhone ai, primul sau 3G?

Semnătură 

iPhone 4 32Gb (Neverlocked) | iPhone 4 16Gb (Orange)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ce inseamna cartela originala? este vb de un IPhone 2…primul model…cel cu spatele de metal sau ma rog din ce o fi el…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

Bagal in DFU-mode ,ifomu sa fie conectat la Mac/pc
Si dupaia face iTunes totul

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

cum adica DFU mode? smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
duzzfantasi - 25 Decembrie 2010 05:38 PM

Bagal in DFU-mode ,ifomu sa fie conectat la Mac/pc
Si dupaia face iTunes totul

aberatii.

trebuie (h)activat. cu cartela originala sau cu custom ipsw

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Pai asta intreb…ce inseamna cartela originala? adik cea pe care am folosit-o ultima data in telefonu respectiv? exact in momentul in care scriu acest msg am incercat sa bag cartela pe care o foloseam in telefonul asta…si degeaba ...

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
alexutza - 25 Decembrie 2010 06:58 PM

Pai asta intreb…ce inseamna cartela originala? adik cea pe care am folosit-o ultima data in telefonu respectiv? exact in momentul in care scriu acest msg am incercat sa bag cartela pe care o foloseam in telefonul asta…si degeaba ...

Nu, cartela originala este cartele de la reteaua pe care este blocat iPhone-ul. Ca sa il folosesti pe alta retea decat pe cea care este el blocat trebuie sa ii faci jailbreak + unlock (de asemenea hacktivate daca nu ai cartele). Uite aici un tutorial pentru jailbreak 3.1.2 (nu mai stiu sigur, dar cred ca aia este ultima versiune de iOS pentru primul iPhone- http://techpp.com/2009/11/03/jailbreak-iphone-312-firmware-with-blackra1n-rc3/ )

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Telefonul este luat din alta tara si este neverlocked, adica nu e blocat in nici o retea… o sa ma uit la linkul pe care mi l-ai dat si te anunt daca m-am descurcat! va multumesc frumos ca ati raspuns la orele astea…Craciun Fericit! Si revin maine…ca sa va zic ce am reusit…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
alexutza - 25 Decembrie 2010 08:28 PM

Telefonul este luat din alta tara si este neverlocked, adica nu e blocat in nici o retea… o sa ma uit la linkul pe care mi l-ai dat si te anunt daca m-am descurcat! va multumesc frumos ca ati raspuns la orele astea…Craciun Fericit! Si revin maine…ca sa va zic ce am reusit…

Din cate stiu eu primul iPhone a fost vandute doar de catre AT&T si nu exista pe atunci notiunea de “neverlocked”, toate erau blocate pe aceasta retea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

Dude si ce vrei sa spui ca pentru ifon 2g nu exista unlock??
Si caută pe net ce înseamnă  DFU mod ,o sa meargă telefomu ASA am pătit si eu cu 3GS-u si doar atât am facut

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cum sa faca itunes singur? jailbreak si unlock e un proces destul de complicat, trebuie sa stai cu instructiunile in fata daca nu-l faci prea des. cred ca asta-ti trebuie tie: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=7430

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
duzzfantasi - 26 Decembrie 2010 04:48 PM

Dude si ce vrei sa spui ca pentru ifon 2g nu exista unlock??
Si caută pe net ce înseamnă  DFU mod ,o sa meargă telefomu ASA am pătit si eu cu 3GS-u si doar atât am facut

Citeste mai bine, ea a zis ca iPhone-ul este Neverlocked (cauta si tu pe google), si eu am zis ca din cate stiu nu exista iPhone 2G neverlocked (daca doar AT&T le-a vandut in America pe vremea aceea).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

ok….hai sa lamurim problema.
2G s-a comercializat doar in SUA sub dominatia AT&T. nu s-a vandut niciodata NEVERLOCKED!

daca il folosesti in alta tara decat SUA, acesta va trebuii deblocat. procesul nu este greu.
ai apucat sa ii faci restore….acum trebuie sa iei redsnow si sa urmezi inatructiuniile care le afiseaza programul.

dute in google, dai search “iclarified”, si in iclarified, dai un search “unlock iPhone 2G 3.1.3”.
dupa asta urmeaza cuatentie pasii scrisi acolo. merge 100%

daca nu te descurci da un PM si dau o mana de ajutor.

bafta!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)