Daca are cineva cont in Itunes USA si poate cumpara aplicatii, ii pot oferi bani cash in Bucuresti sau transfer bancar. Mi le poate oferi prin functia ‘‘gift this app’‘. Voi fi foarte recunoscator si foarte serios. Sau daca stie altcineva alta metoda de achizitie a aplicatiilor din USA store fara card. Multumesc.
E simplu! Poti rezolva tu situația.
Iți faci cont pe iTunes US, fără card (s-a tot discutat pe acest forum cum se poate realiza…dar poți găsi și cu ajutorul Google variante).
Apoi dacă ai un card bancar (pp. că ai…cam toată lumea are așa ceva) îl asociezi cu un cont PayPal (e gratuit) apoi îți cumperi de pe net un iTunes US Gift card (de ex. de aici - e testat de mine și e ok). Apoi în contul de iTunes US dai Redeem, introduci codul de pe iTunes gift card și gata..îți poți cumpăra aplicațiile dorite.
După ce îți faci cont pe PayPal intri pe My Account-Profile-Add/Edit Credit Card - Add a Card.
Trebuie să ai bani pe card, o să ți se blocheze o sumă mică de bani pt. control (în jur de 2$ - echivalent in RON). Durează cam o săptămână (sau mai puțin, depinde de banca care a emis cardul - eu a trebuit să mă duc la bancă ca să rezolv problema, dar cred că am avut ghinion cu “competenții” de la bancă). După aceste verificări o să-ți apară la status Verified. Din acel moment o să poți face cumpărături prin PayPal.
Poate sună complicat, dar merită! Cei de la care cumperi n-or să aibă niciodată acces la datele de pe cardul tau. Se face tranzacția via PayPal.
Imi pare rau sa te contrazic. Apple verifica si sursa din PayPal. Trebuie neaparat sa ai card din USA asociat si contului de PayPal pentru a-ti face cont in iTunes Store USA. Singura varianta o reprezinta Gift Cardurile pentru US. Stima
Daca are cineva cont in Itunes USA si poate cumpara aplicatii, ii pot oferi bani cash in Bucuresti sau transfer bancar. Mi le poate oferi prin functia ‘‘gift this app’‘. Voi fi foarte recunoscator si foarte serios. Sau daca stie altcineva alta metoda de achizitie a aplicatiilor din USA store fara card. Multumesc.
@oitza . pentru paypal nu iti trebuie o validare telefonica. dupa ce iti faci contul urmezi pasii descrisi de Razvan. Pentru acea verificare in mod normal nu trebuie sa mergi la banca, doar sa te uiti pe home banking ca iti apare instant tranzactia. Iti recomand carduri de la ING sau Citi Bank (au si self banking).
Solutia oferita de pdante este una cat se poate de mioritica, trebuie sa te deplasezi tu la banca sa ii lasi omului banii, si sunt si mai scumpe la el ; daca te duci pe site-ul pe cate ti l-am dat, trebuie doar sa ai bani pe card, si restul il faci din fata calculatorului , codul il primesti foarte rapid (in functie de fusul orar poti astepta maxim cateva ore) si daca ai nevoie de gift carduri mai mari poti lua legatura cu cel care are site-ul .
@oitza . pentru paypal nu iti trebuie o validare telefonica. dupa ce iti faci contul urmezi pasii descrisi de Razvan. Pentru acea verificare in mod normal nu trebuie sa mergi la banca, doar sa te uiti pe home banking ca iti apare instant tranzactia. Iti recomand carduri de la ING sau Citi Bank (au si self banking).
Solutia oferita de pdante este una cat se poate de mioritica, trebuie sa te deplasezi tu la banca sa ii lasi omului banii, si sunt si mai scumpe la el ; daca te duci pe site-ul pe cate ti l-am dat, trebuie doar sa ai bani pe card, si restul il faci din fata calculatorului , codul il primesti foarte rapid (in functie de fusul orar poti astepta maxim cateva ore) si daca ai nevoie de gift carduri mai mari poti lua legatura cu cel care are site-ul .
1. Ti se pare ca 29.99$ pentru un credit de 25$ e mai scump decat 30.25$ cate este pe site-ul pe care il lauzi? Ai fost la mine pe site sa vezi ce preturi sunt?
2. Nu te trimite nimeni la banca. Ai optiunea sa faci plata si prin transfer bancar (net banking)! Am specificat la sfarsitul paginii de ce nu merita in Romania sa incasezi bani prin PayPal!
Ar fi fost bine sa citesti exact termenii si conditiile.
Toate bune!
Eh, uite de aia nu o sa mai dorm eu la noapte ca nu renteaza pentru tine sa iei banii prin paypal… acest thread nu este o reclama pentru bisnita ta, aici un om a pus o intrebare si i se ofera un sfat. Nu am de ce sa cumpar de la tine sau te recomand ca nu mi-e comod, nici cu net banking. Cel mai simplu e prin pay pal , “buy now” /am introdus username parola si gata. Eu laud acel site pentru promtitudine si comoditate.
Nici nu prea inteleg bine ce vrei sa zici tu la punctul numarul 1… pe acel site cumpar credit de 25$ cu 30.25$ la tine e este tot o diferenta de 5$ (vinzi 20$ cu 25$). Si daca te-ai fi uitat tu mai atent de pe acel site cumpari 15$ cu 18.40 si la tine 10$ cu 15$, dupa orice logica o iei renteaza sa iei de acolo.
Eh, uite de aia nu o sa mai dorm eu la noapte ca nu renteaza pentru tine sa iei banii prin paypal… acest thread nu este o reclama pentru bisnita ta, aici un om a pus o intrebare si i se ofera un sfat. Nu am de ce sa cumpar de la tine sau te recomand ca nu mi-e comod, nici cu net banking. Cel mai simplu e prin pay pal , “buy now” /am introdus username parola si gata. Eu laud acel site pentru promtitudine si comoditate.
Nici nu prea inteleg bine ce vrei sa zici tu la punctul numarul 1… pe acel site cumpar credit de 25$ cu 30.25$ la tine e este tot o diferenta de 5$ (vinzi 20$ cu 25$). Si daca te-ai fi uitat tu mai atent de pe acel site cumpari 15$ cu 18.40 si la tine 10$ cu 15$, dupa orice logica o iei renteaza sa iei de acolo.
Prietene, mai usor. Nu inteleg ce-i cu limbajul asta. Eu ti-am raspuns civilizat.
Ti-am aratat ca nu este mai scump la mine. In plus eu am si alte tipuri de credite!. La fel cum vand eu asa o face si cel de pe site-ul respectiv si nu inteleg de ce eu as face bisnita si celalat nu!.
Nu te-am obligat in niciun fel. Cumperi de unde vrei! Eu am tinut sa fac niste precizari!
Si eu la fel de civilizat ti-am raspuns. Si ala face bisnita, am zis eu ca nu ?!? Doar ca ala o face mai bine, in opinia mea. Normal ca nu m-ai obligat sa cumpar, era chiar culmea. Repet, aici o persoana o persoana a cerut un sfat,nu este un loc pentru reclame, si eu ii recomand ce este mai bun. Pe tine nu te pot recomanda, degeaba ‘te aprinzi’ .
Si eu la fel de civilizat ti-am raspuns. Si ala face bisnita, am zis eu ca nu ?!? Doar ca ala o face mai bine, in opinia mea. Normal ca nu m-ai obligat sa cumpar, era chiar culmea. Repet, aici o persoana o persoana a cerut un sfat,nu este un loc pentru reclame, si eu ii recomand ce este mai bun. Pe tine nu te pot recomanda, degeaba ‘te aprinzi’ .
NU am nevoie de recomandarea ta. Pe mine ma recomanda altii, dude! As fi apreciat doar sa prezinti lucrurile in cunostinta de cauza! Gargara face toata lumea
mai antrepenor de Bucuresti, acum chiar ma scoti din sarite. sa te recomande cine o vrea, ma bucur pentru tine. macar ai bunul simt si nu posta in prostie de dragul de a o face… nu vorbesc in nici un caz aiurea, ti-am arata ca nu ai preturile asa bune cum te lauzi, ti-am aratat ca sistemul prin care incasezi banii nu este cel mai comod, ce vrei mai mult? o medalie?!? stai cuminte in banca ta, vinde cui ii vinzi, si din moment ce te-ai apucat sa iti promovezi site-ul la fiecare post pe care il scrie cineva referitor la gift carduri suporta criticile asa cum sunt ele. Din punctul meu de vedere aceasta discutie s-a incheiat. Spor la vanzari !
Si ca sa nu fiu offtopic : @oitza : am cumparat de curand si de pe ebay gift carduri la licitatie chiar un pic sub pretul lor (gift card de 25$ cu 22$) trebuie doar sa stai sa urmaresti un pic licitatile.
salut mircea si multumesc pentru raspunsuri. e am incercat deja site-ul indicat de Razvan. cu paypal nu am nici o problema, am verificat card-ul, pot face plati, totul ok. Insa problema a aparut la acel site care dupa ce am pus comanda si am platit au zis ca trebuie sa faca o verificare telefonica. (dupa cum zic ei e one-time verification) nu au reusit sa ma sune si mi-au trimis mailuri in care mi-au cerut tot felul de informatii inclusiv un act de identitate. nu stiu daca se vor crampona de faptul ca nu am ID card din US sau doar vor sa verifice virsta si alte lucruri, dar vroiam sa-l ntreb pe razvan daca s-a lovit de aceste probleme cind a cumparat el si cum le-a rezolvat. astept un raspus de la acel site sa vad daca se finalizeaza tranzactia si voi posta aici rezultatul. iti multumesc si pentru alternativa si ii multmesc si lui pdante de alternativa, eu deja am incercat o modalitate si daca nu merge voi incerca si altele. oricare ar fi rezultatul voi scrie aici ce am reusit si ce nu, fiecare este lber sa apeleze la orice solutie.
PS: se pare ca este destul de dificil sa fii corect si sa cumperi muzica si filme