2 din 2
2
Ajutor achizitii aplicatii Appstore USA
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07
ghibualex - 26 Decembrie 2010 06:54 PM

Daca are cineva cont in Itunes USA si poate cumpara aplicatii, ii pot oferi bani cash in Bucuresti sau transfer bancar. Mi le poate oferi prin functia ‘‘gift this app’‘. Voi fi foarte recunoscator si foarte serios. Sau daca stie altcineva alta metoda de achizitie a aplicatiilor din USA store fara card. Multumesc.

Domnilor,

Toata lumea stie ca cu cat ai mai putin intermediari e mai bine wink.

Solutia 1: Deci, daca ai pe cineva in State, iti cumpara de acolo si tit da codul pe e-mail. Nu platesti un cent in plus.
Solutia 2: Iti faci cont PayPal cu card romanesc, dupa care cumperi de pe eBay.com de la cineva de incredere (adica sa fie Top-Rated Seller si 99%- 100% positive feedback).

Eu am aplicat solutia 2 si mi-a mers brici. Primesti pe e-mail codul pe care il bagi in iTunes si gata.

Ca sa nu existe discutii, cauta tu pe ebay.com “iTunes Gift Certificate”.

Bafta si elimina intermediarii!!
Cristi.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.12.10

OK, am promis ca revin cu detalii.
Site-ul dat de razvan nu mai functioneaza pentru noi. Prima data cind cumperi trebuie sa te verifice si o fac fie telefonic daca pui un numar de US acolo, fie pe email, caz in care iti cer un ID de US. Timpii de raspuns sunt foarte scazuti, astfel ca am discutat cu ei fara probleme. La final au anulat tranzactia si am primit banii inapoi.

Site-ul dat de Mircea este foarte OK, mi-au trimis deja codul, am si cheltuit banii smile. Are avantajul ca nu necesita creare de cont sau verificari suplimentare.

Mai exista posibilitatea de pe eBay sau cu site-ul lui pdante pe care nu le-am incercat deci nu ma pot pronunta.

Ce trebuie sa intelegeti cind faceti aceste cumparaturi este ca exista in final un grad de risc. Daca un card pe care il cumparati este furat sau cumparat cu card furat el va functiona pina ce va fi notificat Apple de furt. Apple poate sa inchida complet contul de pe care s-a facut redeem la cardul respectiv pierzind astfel tot de pe contul respectiv.

2 din 2
2