iPad deficitar la capitolul bluetooth
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: galati
Macuser din: 11.09.10

Am ajuns la concluzia ca atat iPhone cat si iPad sunt deficitare in ceea ce priveste acest gen de conexiune.Am testat bluetooth-ul in mai multe circumstante…unii mi-au sugerat ca trebuie sa folosesc doua device-uri apple ...am incercat iPhone-iPhone..am incercat si iPhone-iPad,tin sa spun ca nici cu hands free-ul nu se intelege prea bine iPhone-ul,conectarea dureaza o vesnicie si te poti trezi in mijlocul discutiei ca se deconecteaza…..deschid discutia asta cu intrebarea: se intampla doar la mine? daca stie cineva vreo aplicatie care ....stiu eu poate imbunatati tipul asta de conexiune poate ma poate ajuta

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

iPad - tastatura merge perfect la mine

poate ar trebui sa incerci sa citesti ce tip de conexiuni BT sunt suportate de Apple. iPh-iPh nu exista.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: galati
Macuser din: 11.09.10

Am incercat aplicatia BT Mania e luata de pe apple store. In descriere spune ca poate conecta orice device apple cu BT si e adevarat ..se conecteaza greu si conexiunea nu sustine nici macro transferul unei poze mediocre

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10
ciucur - 27 Decembrie 2010 08:55 AM

Am incercat aplicatia BT Mania e luata de pe apple store. In descriere spune ca poate conecta orice device apple cu BT si e adevarat ..se conecteaza greu si conexiunea nu sustine nici macro transferul unei poze mediocre

Din construcție, Apple a introdus funcții limitate ale BT pe device-urile sale, în esență fiind o chestiune de copyright și de siguranța comunicației. iPhone are – prin definiție – asemenea funcții FOARTE limitate, nu pt că nu ar putea să le extindă, ci pt așa au dorit. La iPhone-ul meu, de ex., singura funcție BT, fără a folosi aplicații 3rd party, este handsfree, atât.

Despre iPad nu știu, nu am, nu am folosit…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Și mai știu și AD2P, iPhonanele cel puțin, și Touch-urile mai noi; sau poate și iPad-urile, ăsta e un profil care te lasă să asculți muzica prin căști BT stereo, pentru cine nu știe cu ce se “mâncă” Mai era într-o perioadă, la un keynote, mare vâlvă cu jocurile multiplayer prin BT/wifi, din câte-mi aduc aminte, dar nu știu ce s-a întâmplat, că n-am mai auzit nimic ever sincer, ar fi fost o găselniță foarte folositoare. Oricum mie-mi place la nebunie că nu știe mai multe profile BT, și-așa printre liceeni este la modă să iei telefonul unei persoane și să răsfoiești prin muzică și fotografii, ca să iei de acolo ce-ți place. Eu unul am acum cea mai bună scuză, telefonul meu nu știe să trimită nimic prin BT.  guy

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

developerii au adaugat BT2BT in jocuri, dar cred ca depinde mult de codul pe care l-au scris si mai putin de device. de exemplu, Batleship merge perfect prin BT (l-am jucat si azi in tren), Poker-ul de la Apple doar daca e exact aceeasi versiune pe ambele telefoane, dar alte jocuri dau rateuri majore, mai ales la partea de find device.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)