Am si eu o problema mare cu itunes.
Am un telefone iphone pentru care m-am obinuit sa cumpar toate softurile. Dar astazi, cand am vrut sa imi cupar o aplicatie de 0,79 de euro imi spune ca nu imi poate accepta cardul ca metoda de plata. Acelasi card care a fost acceptat pentru alte aplicatii mult mai scumpe.
Problema e ca nu stiu cum sa iau legatura cu cei care se ocupa de asa ceva. Iar numarul de telefon de la apple store pentru Romania nu e valabil. Eram foarte incantat de seriozitatea celor de la Apple dar acum sunt foarte convins ca urmatorul meu telefon nu va fi iphone si nici mac nu o sa imi cumpar, asa cum ma tot gandeam. Pentru 0,79e o sa renunt sa mai cheltui 3000 pe produsele lor.
Ideea era sa va intreb daca stiti voi cumva cum pot sa rezolv aceasta problema cu acceptarea cardului. Cred ca undeva trebuie sa imi spuna ca nu accepta cardul cand au ei chef…
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
motivul pentru care nici eu nu mai cumpar de pe apple store e faptul ca mi-au facut o faza cu click ‘n buy! de atunci, sa se spele pe cap cu toate rahaturile lor, eu downloadez ca inainte. dupa ce am cheltuit aproape 1000 euro total pe muzica si apps (da, muzica mea e cumparata) n-am primit nici un [cenzurat]-te in cur. asta insa nu a fost motiv sa nu mai folosesc iphone. nu mai iau alt telefon cat traiesc, sunt prea crap!
Salut,
Am si eu o problema cu contul din iTunes. Am cumparat iPhone 4 de cateva zile (de la Orange), iar prima data mi-am instalat cateva jocuri gratuite. Mai tarziu am observat ca am un hold de 1.98eur (echivalent in lei) din aceeasi zi in care am instalat aplicatiile gratuite. De atunci am cumparat doar un joc de 0.79euro care mi-a generat un hold de 1.98euro. Azi am observat ca mai am un hold de 1euro. Am sunat la banca si mi s-a spus ca la toate apare iTunes Luxemburg. Aveti idee ce se intampla? (in Purchase History apare doar jocul de 0.79euro, iar contul este facut pe Romania). Acum am sters si detaliile cardului din cont, desi nu stiu daca ajuta la ceva.
Intre timp am aflat raspunsul de pe forumul softpedia. Scriu aici ce am aflat daca se mai loveste cineva de problema asta: se pare ca la activarea contului in iTunes se blocheaza o suma pe cardul introdus ca metoda de plata (8.5ron), iar “la cumpararea primei aplicatii” se blocheaza o suma mai mare decat ar trebui platit. Dupa o anumita perioada se retrage de pe card doar suma care trebuia platita pentru aplicatia cumparata, iar restul se deblocheaza. La mine inca nu s-a deblocat si nu s-a retras nicio suma.
Daca nu este corect ce am scris va rog sa ma corectati.
Sumele care sunt doar blocate, pentru verificare, sunt eliberate peste 1 luna - tocmai ce mi-a fost deblocata suma din 26.12. Pentru aplicatii sumele sunt trase cam intr-o saptamana (cel putin asa mi s-a intamplat mie).