screen protector partial opac?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Caut un screen protector, sau macar un abtibild pentru fata unui 3GS alb. Vreau sa acopar cat mai mult din partea neagra cu un abtibild alb. Daca acopera toata fata si e transparent(sau gaurit) in fata ecranului, senzorului de luminozitate/proximitate, difuzor si home button e perfect.
Ceva ca in partea din stanga a pozei atasate, dar fara HK si cel mai bine si cu cele 2 margini negre ale ecranului acoperite tot cu alb

Daca stiti vreun site care vinde puneti un link, va rog.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Am cautat rapid pe google dar nu am gasit pentru 3GS.
Am gasit doar pentru 4 : http://obamapacman.com/store/diy-white-iphone-4-sticker-skin-mod-kit/ Poate te ajuta cumva smile o sa ai o gaura (unde e camera FaceTime) dar poti sa tai din abtibildul pentru spate si sa pui pe gaura.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

multumesc. sunt 2 probleme: 1. ecranul i4 e mai lung decat 3GS, 2. nu acopera si marginile. 3. 16$ pentru un sticker+ int shipping… OMG.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)