Cu ce convertesc un mkv?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.12.10

Exista ceva sa inlocuiasca mkvtovob din windows?
Am ps3 si vreau sa convertesc mkv to vob sau mpeg cu subtitrare in limba ro.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc!

Semnătură 

 MacBook White - 2,4 GHZ
 iPhone4 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă nu te mulțumește soluția lui apple, poți căuta ceva free pe Macupdate

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Multumesc mult! smile

Semnătură 

 iPhone4 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10
dode76ro - 29 Decembrie 2010 12:38 PM

Multumesc mult! smile

Există multe convertoare audio-video. În general, e recomandabil să NU convertești, deoarece orice conversie conduce la pierdere de calitate, oricum o dai și oricum o întorci. MKV este un format așa-numit „Matrioșka”. Dacă insiști, pe lângă aplicația recomandată, mai sunt și altele, de ex. Handbrake (nu știu dacă face MKV la vob, dar știu că face vob la MKV!); este o aplicație excelentă și gratuită. Mai sunt multe altele, sincer să fiu nu știu dacă toate convertesc MKV-uri dar, poate, e mai bine să nu le convertești. Dar, probabil, știi mai bine ce dorești și ce ai nevoie.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Jonathan Walsh - 29 Decembrie 2010 02:53 PM
dode76ro - 29 Decembrie 2010 12:38 PM

Multumesc mult! smile

Există multe convertoare audio-video. În general, e recomandabil să NU convertești, deoarece orice conversie conduce la pierdere de calitate, oricum o dai și oricum o întorci. MKV este un format așa-numit „Matrioșka”. Dacă insiști, pe lângă aplicația recomandată, mai sunt și altele, de ex. Handbrake (nu știu dacă face MKV la vob, dar știu că face vob la MKV!); este o aplicație excelentă și gratuită. Mai sunt multe altele, sincer să fiu nu știu dacă toate convertesc MKV-uri dar, poate, e mai bine să nu le convertești. Dar, probabil, știi mai bine ce dorești și ce ai nevoie.

Alta posibilitate sa le vad momentan nu am decat pe PS3 si pana sa trec pe Mac am facut conversie cu mkvtovob. Dura cam 5 ore un film de 4 - 6 GB si nu pierdea din caltate cel putin la video pentru ca sunet faceam 2.0 neavand alt sistem.
Multumesc.

Semnătură 

 iPhone4 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10
dode76ro - 29 Decembrie 2010 03:00 PM

Dura cam 5 ore un film de 4 - 6 GB si nu pierdea din caltate cel putin la video pentru ca sunet faceam 2.0 neavand alt sistem.
Multumesc.

Și cele 5 ore din viața ta ți se pare puțin? Mie nu.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

De obicei las la copt noaptea smile
Iti dai seama ca si in timpul zilei exista cel putin 5 ore din viata mea in care fac si altceva, nu numai sa stau in fata calculatorului `:)

Semnătură 

 iPhone4 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

MKVTools este rezolvarea. Dureaza aproximativ 2 ore si jumatate, mai repede ca la windows :D pe configuratie aproape la fel.
Nu se pierde din calitate iar subtitrarea este mai putin ingrosata decat in varianta mkv.
Multumesc dacuBurebista pentru link si Jonathan Walsh

Semnătură 

 iPhone4 16 GB