de vre-o doua zile se intampla ceva ciudat
toate mail-urile imi intra direct in Trash
ce sa fie oare
inutil sa spun ca n-am schimbat nimic in setari
de sters preferintele nu se pune problema, ca-mi distruge toate conturile si am cativa GB
nu cred ca are legatura dar e o informatie, zic eu, utila. in win, un client de mail, indiferent cat spatiu liber are pe hdd, nu se va intinde mai mult de 2gb. o chestie super tampita. exista si pe mac o astfel de limitare? poate nu 2gb….dar aveti idee daca exista asa ceva?
chiar daca ar fi valabil si pe mac tot nu tine
daca ar depasi 2 GB cel mult nu ti-ar mai intra mailuri in inbox (si automat nici in trash ca e tot al contului de mail respectiv)
pot sa le iau manual si le arunc in inbox si nu urla ca nu ar avea spatiu
am avut inbox si de 10GB
acum are vre-o 3
ce este inbox, este tinut pe server // folderul pe care-l faci tu e pe hardul masinii
cred ca e o greseala pe undeva… poate ar trebui sa reformulezi. din ce spui tu eu inteleg ca serviciul de pop3 este acelasi lucru cu cititul mailurilor de pe interfata web. daca tot imi tine mailurile pe server, de ce folosesc clientul de mail si serviciul de pop3?!
copia se pastreaza pe server doar daca vrei sa se pastreze. pop3 iti ofera aceasta posibilitate de a descarca mailurile direct in calc si, optional, sa pastreze o copie pe server. poti folosi si imap si atunci clientul de mail se va comporta ca un webmail, ca sa zic asa. nu-ti va descarca mailul in calculator, il citesti de pe server