Mail app
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

de vre-o doua zile se intampla ceva ciudat
toate mail-urile imi intra direct in Trash
ce sa fie oare
inutil sa spun ca n-am schimbat nimic in setari
de sters preferintele nu se pune problema, ca-mi distruge toate conturile si am cativa GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ai prea multe mailuri?
mai muta din ele, il alt folder…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu cred ca tine
trashul unde crezi ca e?
daca n-ar mai avea loc in inbox n-ar putea sa le arunce in trash
spatiu de disc e cacalau

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu cred ca are legatura dar e o informatie, zic eu, utila. in win, un client de mail, indiferent cat spatiu liber are pe hdd, nu se va intinde mai mult de 2gb. o chestie super tampita. exista si pe mac o astfel de limitare? poate nu 2gb….dar aveti idee daca exista asa ceva?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

chiar daca ar fi valabil si pe mac tot nu tine
daca ar depasi 2 GB cel mult nu ti-ar mai intra mailuri in inbox (si automat nici in trash ca e tot al contului de mail respectiv)
pot sa le iau manual si le arunc in inbox si nu urla ca nu ar avea spatiu
am avut inbox si de 10GB
acum are vre-o 3

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

ce este inbox, este tinut pe server //  folderul pe care-l faci tu e pe hardul masinii

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 07 Octombrie 2006 12:32 AM

ce este inbox, este tinut pe server //  folderul pe care-l faci tu e pe hardul masinii

cred ca e o greseala pe undeva… poate ar trebui sa reformulezi. din ce spui tu eu inteleg ca serviciul de pop3 este acelasi lucru cu cititul mailurilor de pe interfata web. daca tot imi tine mailurile pe server, de ce folosesc clientul de mail si serviciul de pop3?!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

ia pune si mausul pe un mailbox, tine-l 2 secunde si vezi ce scrie

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu mai
ce e in inbox e descarcat la mine
e adevarat ca se mai pasteaza o copie si pe server
de unde crezi ca stiam cati giga are inboxul

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

copia se pastreaza pe server doar daca vrei sa se pastreze. pop3 iti ofera aceasta posibilitate de a descarca mailurile direct in calc si, optional, sa pastreze o copie pe server. poti folosi si imap si atunci clientul de mail se va comporta ca un webmail, ca sa zic asa. nu-ti va descarca mailul in calculator, il citesti de pe server

Semnătură