salut ,am un psp slim si de cand am schimbat routerul am pierdut si setarile pt el,acum cand vreau sa creez o noua retea imi vede semnalul ff bun,dar imi zice not supported ce pot face?
deci scrie asa SSID-SECURITY-SIGNAL STRENGTH
.........-NOT SUPPORTED-100%
nu stiu ce sa fac,asa imi apare mereu cand dau new connection…mentionez ca de cand am schimbat routerul a inceput sa imi faca problema asta,cand aveam romtelecom mergea bine,acuma ca am un cacacat de router cisco face fitze ce sa fac??
Scuze ca te corectez, dar un router Cisco este mult mai bun decat routerele ce vin de la Romtelecom. Problema este probabil ca nu este ceva configurat cum trebuie, dar pentru asta nicidecum nu Cisco este de vina…
Pai nu am cum sa Incerc ca daca dau scan si imi zice not supported nu pot continua la pasul urmator..nu e vechi psp sa zici ca asta e problema,e psp.slim,penultimul ,acum am vazut.ca.a aparut si ala ego care se deschide..deci ce fac.????sun pa upc?
La PSP zice not supported pentru ca nu suporta metoda de criptare folosita de catre router. Setarea trebuie sa modifici la router, acolo unde sunt si celalalte setari pentru wireless. Acolo incearca sa pui alta metoda de criptare (WEP, WPA, WPA2) cu una din ele sigur va merge.
OFF-TOPIC: Wow, “arhimede” si “ROSUVLAD” sunt defapt unul si acelasi utilizator?!
Nu ii mare lucru, dar contravine regulamentului forumului. Si oricum, cu ce scop si-ar crea cineva mai multe conturi pe un forum?!
Poate s-a gandit ca ceilalti utilizatori si-au creat o impresie / parere proasta despre el (care poate ca nu-l reprezinta) si a vrut “sa continue cu foaie alba”?!
Chiar daca admininstratorul si moderatorii acestui forum sunt mai severi, acesta este unul dintre cel mai bine organizate forumuri pe care am intrat vreodata (si sunt membru activ pe multe forumuri, deci stiu ce zic). Daca nu s-ar sanctiona abaterile de la regulament atunci si acest forum s-ar duce de rapa ca multe alte forumuri scapate de sub control. Dar acuma mai bine sa terminam cu discutia asta ca pana la urma o sa fim si noi sanctionati pentru off-topic…