macfrati fara adsl,atentie! acum sa puote de micsorat de 5 ori timpurilor de incarcare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

uitative la http://www.onspeed.com , si algeti o limba…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

oare?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Prinipiul de functionare e asemanator cu cel de la Zapp Turbo, care acum vreo 2 ani mergea binisor. Problemele incep sa apara atunci cand se aglomereaza serverul care face compresia datelor, si rezultatul este ca atunci cand incerci sa incarci un site in browser, stai vreo cateva secunde bune timp in care nu se intampla nimic, dupa care pagina se afiseaza instantaneu. Daca timpul de asteptare devine mare, avantajul compresiei dispare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 08 Octombrie 2006 03:59 PM

Prinipiul de functionare e asemanator cu cel de la Zapp Turbo, care acum vreo 2 ani mergea binisor. Problemele incep sa apara atunci cand se aglomereaza serverul care face compresia datelor, si rezultatul este ca atunci cand incerci sa incarci un site in browser, stai vreo cateva secunde bune timp in care nu se intampla nimic, dupa care pagina se afiseaza instantaneu. Daca timpul de asteptare devine mare, avantajul compresiei dispare.

aici in moldova care are o coneziune in genere paleozoica (in afara de chisinau) lume vorbeste bine dezpre el, se vede ca totul e bine in comparatie cu dial-up care o au…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Să înţeleg că în Moldova există oameni care plătesc €39,99 pe an pentru serviciul ăsta? Mă refer la opţiunea pentru dial-up, că celelalte sunt mai scumpe.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 09 Octombrie 2006 04:17 AM

Să înţeleg că în Moldova există oameni care plătesc €39,99 pe an pentru serviciul ăsta? Mă refer la opţiunea pentru dial-up, că celelalte sunt mai scumpe.

taman la dial.up, eu depilde sunt pe fasa examinarii deciziei, deoarece platesc 20€ pe luna de trafic din pricina la conexiunea asta mizerabila din afara orasului…nu traesc la Chisinau…am miscat niste cunostinte politice grozave de influente pentru a obtine (si inca n-am obtinut)dsl la mine, si astept numai din fapt ca sa pare ca sa primeste altfel as plati si eu ca sa es cit de cit din mlastina asta de conexiune…
dar cel mai interesant ca sa fiu (da ca sa fiu) primul si unicul in tot judetul ca mldtelecom nu vra sa deserveasca judeti si raioane cu dsl in afara Chisinaului…
Dar pe site scriu o gramada de prostii, ca sa pare ca moldova e toata ca Frankfurt am Main in privinta vitezei de conectare!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

viteza mare e doar in reteaua kgb - in afara ei, viteza scade proportional cu gradul de importanta