Buna ziua.Am achizitionat recent un Ipad 16 Gb si doresc sa stiu cum, si daca pot fi vizualizate fisiere de pe un stick USB.De exemplu pot viziona in masina un film tras pe stick?Pot vizualiza un document salvat pe stick si eventual sa il scot pe o imprimanta sau sa il modific si sa il trimit pe un mail?Ce accesorii si ce aplicatii trebuiesc achizitionate?
Multumesc.
Cred ca nu, acela este momentan limitat doar la camere, cum spune si numele. Eu fix din acest motiv nu mi-am cumparat inca un iPad pentru ca ii mai complicat lucrul cu fisierele, poate la iPad 2 o sa fie mai simplu…
La ora actuală, iPad nu este un înlocuitor de notebook/netbook, iar completat cu tot soiul de harnașamente (adaptoare, tastatură...) devine un MacBook Air, doar că mai mare și mai incomod. Este și motivul pt care, deocamdată, nu prea sunt tentat să-mi iau. Dacă deduc ce dorești tu, acel iPad ar sta bine alături de măcar un alt mac/PC, cu care să comunici wl și pe care să-l folosești cum dorești. Dar, poate, te vei simți mai bine cu un Air sau cu un netbook sau, pur și simplu, cu un portabil standard.
Sau DropBox - sunt tone de aplicații care știu să lucreze direct cu DropBox
(Dacă vrei o invitație de DorpBox cu extra spațiu, dă-mi adresa ta de email pe PM)
Multumesc pentru raspunsurile primite pana acum.Mi se pare interesant ce spune psergiu,dar tot nu inteleg daca se poate face ceea ce am intrebat.In plus trebuie sa spun ca sunt un incepator total in Mac si in general un utilizator mediu al PC si notebook,ceea ce inseamna ca sunt destui termeni pe care nu-i inteleg,cum ar fi ,,jailbreak”.
In mare, jailbreak inseamna sa modifici sistemul de operare astfel incat sa poti face chestii pe care Apple nu le-a prevazut. Nu e chiar simplu, dar daca chiar ai nevoie, se face. O sursa relativ buna e iClarified.