Descarcare fisiere stick USB pe Ipad
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.01.11

Buna ziua.Am achizitionat recent un Ipad 16 Gb si doresc sa stiu cum, si daca pot fi vizualizate fisiere de pe un stick USB.De exemplu pot viziona in masina un film tras pe stick?Pot vizualiza un document salvat pe stick si eventual sa il scot pe o imprimanta sau sa il modific si sa il trimit pe un mail?Ce accesorii si ce aplicatii trebuiesc achizitionate?
  Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

nu. nu. daca vrei metoda stik, ia-ti un Air, sau un laptop PC.
pe ipad, documentele se incrca prin itunes. print-ul e limitat deocamdata.

p.s. e posibil prin JB si Cydia sa gasesti hack-uri sa faca ce vrei, dar who cares?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc pentru acest prim raspuns,dar mai astept si alte opinii.Prin ,,Camera kit connection for Ipad” ,nu se poate face nimic?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Cred ca nu, acela este momentan limitat doar la camere, cum spune si numele. Eu fix din acest motiv nu mi-am cumparat inca un iPad pentru ca ii mai complicat lucrul cu fisierele, poate la iPad 2 o sa fie mai simplu…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10

La ora actuală, iPad nu este un înlocuitor de notebook/netbook, iar completat cu tot soiul de harnașamente (adaptoare, tastatură...) devine un MacBook Air, doar că mai mare și mai incomod. Este și motivul pt care, deocamdată, nu prea sunt tentat să-mi iau. Dacă deduc ce dorești tu, acel iPad ar sta bine alături de măcar un alt mac/PC, cu care să comunici wl și pe care să-l folosești cum dorești. Dar, poate, te vei simți mai bine cu un Air sau cu un netbook sau, pur și simplu, cu un portabil standard.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

varianta alternativa ar fi sa-ti pui tot pe iDisk si sa lucrezi de acolo. daca ai conectivitate pe iPad tot timpul.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Sau DropBox - sunt tone de aplicații care știu să lucreze direct cu DropBox
(Dacă vrei o invitație de DorpBox cu extra spațiu, dă-mi adresa ta de email pe PM)

Un Stick/HDD USB se poate folosi cu Camera Connection Kit pentru altceva în afară de import poze & filme dacă se face Jailbreak: http://www.maclife.com/article/feature/seven_hidden_features_ipad_camera_connection_kit

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc pentru raspunsurile primite pana acum.Mi se pare interesant ce spune psergiu,dar tot nu inteleg daca se poate face ceea ce am intrebat.In plus trebuie sa spun ca sunt un incepator total in Mac si in general un utilizator mediu al PC si notebook,ceea ce inseamna ca sunt destui termeni pe care nu-i inteleg,cum ar fi ,,jailbreak”.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 27.01.08

google it my friend.

Semnătură 

Macbook unibody
Macbook 4.1 Black
Imac 5.2
Ipod Touch 1st gen 8 Gb
Iphone 3G   16 Gb
Iphone 3GS 32 Gb
Ipad 2 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

In mare, jailbreak inseamna sa modifici sistemul de operare astfel incat sa poti face chestii pe care Apple nu le-a prevazut. Nu e chiar simplu, dar daca chiar ai nevoie, se face. O sursa relativ buna e iClarified.