Salut! Am bagat cablu’ de la internet in iMac si imi apare incontinu’ “Connecting…” . Internetul merge deoarece am incercat si pe un laptop (de pe care scriu si merge). Deci… care poate fi problema?
Deci, am bagat din nou cablu, cum il bag si da connect imi apare connection failed . Am bagat din nou numele contului si parola, nimic, acelasi lucru, de data asta chiar mai rapid, imediat a aparut eroarea. :|
nush ce model de imac ai tu (intel, ppc?), dar eu am vazut ceva similar la macuri mai vechi legat de portul ethernet
fie gasesti alt cablu, fie mai sucesti mufa in port are cleme care tin mufa prinsa? poate iti trebuie un cablu mai de calitate (chiar daca merge pe alta scula)
Deci, am incercat cu DNS-urile publice, IPv6 off, si ... nimic. M-am uitat pe link-urile pe care mi le-ai dat alea cu PPoE settings le stiam si eu, oricum, am mai creat o conectiune PPoE ca sa fiu sigur, si degeaba.
Am o gramada de erori si toate se repeta
Message: grant perms error: Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1009 User Info=0x2664d0 “this computer internet connection appears to be offline.” Underlying Error=(Error Domain=kCFErrorDomainCFNetwork Code=-1009 UserInfo=0x2972a0 “This computer’s Internet connection appears to be offline.”) .. Si se tot schimba UserInfo-urile la toate mesaele…
un reboot ai incercat? ai putea buta in single usermode, iar de acolo poti rula un applejack de ex., daca ai probleme cu permisii etc., cum PARE sa zica mesajul de eroare
pe net nu am gasit o solutie clara la erorile de genul ala