problema cu afisarea numelui fisierelor de muzica la ipod touch
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.12.07

cand am sincronizat muzica de pe calculator pe ipod touch, mi-a luat alte nume decat cele care sunt ale fisierelor respective
inainte de a face sincronizarea, am sters toate tag-urile de la fisiere, ca sa fiu sigur ca in acest fel, nu va gasi decat numele fisierului pe care il va afisa
insa chiar si asa, nu stiu de unde a luat, itunes-ul probabil s-a legat pe internet cumva, si mi-a modificat numele fisierelor
cunoaste cineva daca exista vreo optiune in itunes in care sa ii spun ca nu doresc redenumirea fisierelor?
sau care este problema, de ce nu imi afiseaza corect?
spre exemplu am mai multe melodii cu tracy chapman
la unele imi afiseaza la artist chapman, tracy, la altele tracy chapman si practic sunt considerati 2 artisti diferiti, chiar daca denumirea fisierelor este identica la artist (iar tagurile sunt sterse)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

ce iti apare pe iPod e deja in iTunes. editeaza acolo si o sa ai si pe iPod cum vrei.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

iPod-ul afișează DOAR ce scrie în ID3tag-urile melodiilor. Dacă informația de acolo e corectă, și ce afișează iPod/iTunes e corect. E o muncă uriașă de chinez bătrân pentru a “repara” tag-urile de la o colecție mare de MP3-uri dar cum noi în România nu putem cumpăra muzică din iTunes Store (care are toate tag-urile corecte), trebuie făcută ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.12.07

multumesc pentru raspunsuri, acum m-am lamurit

‹‹ Versiune Ipod nano 2g      Restore Ipod ››