Iphone 3G problema semnal
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.05.10

Salut si La multi ani!!!
Am si eu o mica problema cu un Iphone 3g. Am pus pe el softul 4.2 si acum am probleme cu semnalul. Inainte imi arata ca aveam semnal full iar acum 3-4 liniute.
Va rog sa imi spuneti care ar fii problema si cum o pot remedia.
Daca trebuie sa pun un soft mai vechi va rog sa ma ghidati pentru ca nu ma prea pricep.
Multumesc anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

nu ai problem cu semnalul, iOS 4 are alta formula de calcul al numarului de bare. daca nu ai apeluri intrerupte atunci totul e ok.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 25.09.10

Salut,
Toata lumea e disperata cu treaba cu semnalul, cu toate ca nu cred ca li s-a intrerupt convorbirea vreodata nici la 10% din “plangaciosi”...
S-a zis clar ca s-au facut odificari in iOS 4.2 in priviinta problemei cu semnalul la iPhone4. Mai exact, softul a fost modificat pentru a intarzia putin afisarea semnalului.
De exempllu daca stai in zona cu semnal full si treci in zona cu semnal mai mic, o sa ti se afiseze semnalul mai slab decat peste un anumit timp, astfel putand fi facuta o medie a intensitatii semnalului.
Probabil cand s-a modificat softul a fost in vedere functionarea cat mai buna la iPhone4 si mai putin la iPhone 3g, care deja e depasit de 2 modele…
Oricum, in ceea ce priveste Downgrade-ul, eu zic ca nu are rost sa il faci… chiar daca iti afiseaza mai putin semnal, tot la fel o sa functioneze ca pana acum.

Semnătură 

_____________________________________________________________________________________________________________
 MacBook Pro 13” 2.4GHz Intel Core 2 Duo; 4GB 1067MHz DDR3; 250GB HDD; NVIDIA GeForce 320M 256MB
    -Wireless Keyboard
    -Magic Mouse
 iPod nano 5th gen. 8GB; black

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Macuser din: 01.01.09
andreiu21 - 03 Ianuarie 2011 10:33 PM

S-a zis clar ca s-au facut odificari in iOS 4.2

iOS 4.0.1 ....

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
sergix - 03 Ianuarie 2011 11:18 PM

offf offff mai cauta pe acolo ca poate pana maine dimineata gasesti ceva….eu nu va jignesc dar daca voi va simtiti jigniti asta e treaba voastra….in schimb in loc sa scuzati atat firma pe care o adorati/adoram atat de mult mai bine le spuneti oamenilor ca nu exista rezolvare momentan….de exemplu la faza cu semnalul eu as arunca Iphonul cat colo , as zice ceva de dulce firmei producatoare si as merge la alta care satisface clientii

Pai du-te…..de ce atata vrajba?
Pe bune…calmul le rezolva pe toate.

Problemele de semnal pot fi de la N kestii…...telefon defect (din fabrik sau de user), soft, sim, zona…nu e numai Apple de vina….poate un kinez mic nu a facu legatura buna p-acolo…...sau na….sun cazuri si cazuri.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Macuser din: 01.01.09

eu nu am absolut nici o problema. imi scade doar o line cand sunt pe 3G si il strang ca dracu. asta e normal la orice telefon

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

am curățat puțin topicul, și vă rog să-l păstrați la subiect…
că tot sunt la curățenie!

‹‹ Schimb de tema      Iphone 3g si macbook ››