1 din 2
1
Recomandare casti pt iPhone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.08.10

Salut,
Vreau sa cumpar o pereche de casti pentru iPhone (cu microfon si comenzi), on-ear sau in-ear (NU dopuri, in-ear-canal, etc.) - le voi folosi mai mult in transportul in comun. Mi-au placut Sennheiser PX 100-II (http://www.video-s.ro/PX100_II.htm) - daca aveau mic. si comenzi erau excelente. Ar mai fi Sennheiser HD 218i (http://www.video-s.ro/HD218i.htm - sunt pentru iPhone), dar nu ma incanta buretele de pe casti. Vreau calitate si bass decent. Bugetul ar fi de aprox 250RON.
Voi cam ce folositi (nu castile Apple)?

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

v-moda vibe duo : http://www.v-moda.com/collection/modaphones/vibe duo.aspx

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc, dar nu vreau “dopuri” (nu le suport). Singura forma in-ear cu care ma simt bine este cea asemanatoare castilor cu care vine iPhone-ul (doar forma).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Se pare ca exista si varianta pentru iPhone a castilor PX 100-II - PX 100-IIi si MM 60 iPhone. Initial m-am uitat pe site-ul importatorului din romania si nu apar, sunt doar pe site-ul producatorului. Are cineva aceste modele (sau ceva asemanator)? Mai astept propuneri.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

si eu vreau acelasi lucru ca tine, bass si claritate cu volumul la maxim. uite ce recomandari am primit http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/25926/

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.12.10

engadget recomanda Klipsch S4i. pretul este cam piperat dar isi fac toti banii. le gasiti pe ebay la un pret mai accesibil. pe site-ul acela romanesc care e un ebay wannabe vindea cineva dar mult prea scump. sunt mai bune si mai ieftine ca Apple MA850 care se gasesc si la orange.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

castile de la Apple sunt niste porcarii.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Mersi hamilton
Am cerut informatii la importator pentru urmatoarele modele (nu le au pe site):
1.Sennheiser PX 100-IIi
2.Sennheiser Adidas PMX 680i
3.Sennheiser Adidas MX 680i
Nu sunt fan-ul unui brand, deci accept si alte sugestii.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Nameless Creep - 04 Ianuarie 2011 02:23 PM

engadget recomanda Klipsch S4i.

Mersi, dar nu vreau “dopuri” :-(

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Eu a recomand o pereche de casti cu bluethooth cu o autonomie de pana la 17 ore de muzica.Eu l folosesc de cateva luni si sunt foarte multumit de ele.Se aud foarte bine,foarte bun bass si se numesc philips sbh9000.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

cam cat mananca din bateria telefonului castile Bluetooth? care este diferenta de autonomie a tel intre astea si cele pe fir?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

BOSE IE2 sau MIE2i daca vrei cu controale si microfon.

Nu sunt dopuri! Canalul ala e foarte soft, iar muzica vine din el dar si pe langa el. Trebuie sa le probezi ca sa le apreciezi. Le-am avut 24 de ore, se auzeau impecabil, erau extrem de comode. Le-am dat inapoi pentru ca nu le puteam folosi in birou, aveau noise bleed mare (nu sunt dopuri!)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

@huk - stiu ca astea nu sunt “dopuri” smile. Multumesc de sugestie. O sa incerc sa le probez pe undeva.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

sunt semi dopuri atunci, dar posibil sa nu stea bine in toate urechile designul asta, ca nu toti au urechile la fel.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

platicul e flexibil, dar da, s-ar putea sa nu stea bine in toate urechile. tubul sta in fata urechii mai mult decat in ureche, deci sunt sanse mai mari sa vina bine.
dupa esecul Apple in-ear care imi cad tot timpul din urechi, chiar daca le tin cu cauciucul S (small), am decis sa nu mai cumpar casti decat pe probate (mai mult de 2 minute, optim 24 de ore). si recomand oricui sa faca acelasi lucru.

ca fapt divers, in Apple store, MIE2i e cu 10£ mai scump decat la BOSE (online e free delivery la ambele), dar nu stiu care e politica BOSE cu incercatul si returnatul. stiu in schimb ca Apple n-au strambat din nas cand le-am returnat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

La bluetooth am ascultat de dimineata si pana seara fara probleme la iphone 4.Sunetul este impecabil de bun in comparatie cu senhaisser .

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

1 din 2
1