NANO 4GB TZIPLA CU HUSA SI ITRIP, 5,9MIL!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

NEGRU,CUMPARAT DIN UK,L-AM TINUT IN HUSA SI CU TZIPLA PE GEAM INCA DE ANUL TRECUT DIN DEC. DAU CADOU SI HUSA DE PIELE SI ITRIP NANO SI BINEINTELES CABLU USB SI CASTI ORIGINALE APPLE,CUTIE SI CD.
5,9 MIL NENEGOCIABIL. 0722777200, YAHOO ID draciax. Mail .
Merci

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

da ce are e stricat de e asa ieftin?

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu e,dar in magazin e 825 ron. cu cat sa il dau zi si tu

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

stii cam cat m-ar costa sa imi pun inca 512 ram pe macbook?vad ca ai unul.ms

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

pai nu stiu pentru ca eu l-am cumparat din america si l-am luat cu de toate ca am dat 2200

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

k merci.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pret actualizat: 8 mil

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

vandut!!!

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
draciax - 16 Octombrie 2006 11:33 PM

man,noi avem de vanzare la banii astia nano de 4gb…fii serios. 1,2 mil iti dau pe el.

Ce ai facut tu cu 9 milioane transformat in 5,9 (dar ai uitat sa stergi postul cu 8 mil) ca apoi in alt thread sa incerci deliberat sa induci un vanzator in eroare se cheama tentativa de teapa, inselaciune, marsavie, nesimtire si mai adauga tu alte asemenea cuvinte pentru ca ti se potrivesc toate.

Ca sa preintampinam contaminarea unei atmosfere de incredere si ajutor pe care o construim in mod spontan (vezi threadul cu incepatorul expert), propun o avertizare pentru draciax din partea admin-ului. Oricum, cu sau fara, eu o sa iau cu mult mai multa precautie orice mesaj al acestui utilizator (macuser cred ca e prea mult in acest context).

Pentru draciax am un sfat/recomandare: du-ti tentativele de inselaciune in alta parte, fii bun si ai demnitate aici.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 17 Octombrie 2006 01:38 AM
draciax - 16 Octombrie 2006 11:33 PM

man,noi avem de vanzare la banii astia nano de 4gb…fii serios. 1,2 mil iti dau pe el.

Ce ai facut tu cu 9 milioane transformat in 5,9 (dar ai uitat sa stergi postul cu 8 mil) ca apoi in alt thread sa incerci deliberat sa induci un vanzator in eroare se cheama tentativa de teapa, inselaciune, marsavie, nesimtire si mai adauga tu alte asemenea cuvinte pentru ca ti se potrivesc toate.

Ca sa preintampinam contaminarea unei atmosfere de incredere si ajutor pe care o construim in mod spontan (vezi threadul cu incepatorul expert), propun o avertizare pentru draciax din partea admin-ului. Oricum, cu sau fara, eu o sa iau cu mult mai multa precautie orice mesaj al acestui utilizator (macuser cred ca e prea mult in acest context).

Pentru draciax am un sfat/recomandare: du-ti tentativele de inselaciune in alta parte, fii bun si ai demnitate aici.

Exagerezi. Tepar (si cum mai vrei tu, le poti adauga aici tu pe toate) e ala care vrea sa vanda cu 10 mil un produs de 2 mil. Si toate cuvintele spuse de tine ar trebui interzise de domnii admini de pe acest site.

Semnătură 

There is no spoon