Dintr-o data, in dimineata asta, am patit o problema extraordinar de ciudata.
Nu functioneaza deloc in convorbire sonorul in casca telefonului si nici microfonul foarte bine (interlocutorii zic ca uneori ma aud, dar intrerupt si foarte prost). In schimb, daca activez speaker-ul, functioneaza perfect… Aud si sunt auzit. Daca cuplez handsfree-ul cu fir, iarasi functioneaza normal… In schimb daca vreau sa folosesc normal telefonul, nu functioneaza. Nu aud si nu sunt auzit, uneori sunt auzit, dar cu intreruperi.
Any ideas?
Telefonul este un 3G 8 GB, cumparat de la Orange, este folosit in Orange, nu are jailbreak, nu are unlock facut, este cu 4.1 OS. E cumparat prin decembrie 2009.
Pana in dimineata asta, functiona absolut normal. Nu a fost scapat pe jos, nu are ecran spart, absolut niciun defect practic, decat urme normal de utilizare pe spate.
Cred ca il voi duce la Noumax la garantie, iphone-urile vandute de orange avand 2 ani de garantie. Insa stau cugroaza pentru tot ce e pe telefon instalat si setat si etc…
Stie cineva daca pentru astfel de cazuri, se desface telefonul si se inlocuieste ce e defect sau se inlocuieste telefonul cu totul? (Am auzit ca nu se prea baga nimeni pe garantie sa repare ceva, atat timp cat Apple da ca solutie inlocuirea telefonului si suporta costurile)
Nu mai vad nicaieri 3g la vanzare… Ma gandesc ca s-ar putea sa ma trezesc cu o problema, si anume ca nu exista telefon de replacement.
Multumesc